Online personlige & spirituelle udviklingsforløb

Skræddersyede forløb, der hjælper dig med at opnå præcis den transformation du søger. 

Jeg elsker at se mennesker vokse, og det gør mit hjerte varmt at dele min visdom.
Jeg er på denne jord for at dele min viden og sprede kærlighed.

Tak fordi du er her!

Vores tid på kloden er lige nu og forandringen kan starte allerede i dag.
Er du parat til at tage styringen tilbage over dit eget liv? Er du klar til at leve i fuld nydelse og overflod?
Er du klar til at leve et liv hvor din sjæl, krop og sind er i fuldstændig alignment?

Jeg vil elske at hjælpe dig med at manifestere dit absolutte drømmeliv på alle plan.

Signatur Forløb

Er du klar til at skyde den mest fantastiske og transformerende rejse i gang ved at aktivere dine selvhelbredende kræfter, så du kan blive den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde et liv i balance med fysisk velvære?

Vil du vækste din forretning, ekspandere dit liv,
få fuld pengeflow i din business mens du kommer 100% i balance, samt gøre en endnu større forskel for dine kunder?
Så er MasterMind Mesterlære Uddannelsen som skabt til dig. Det er et transformerende forløb, hvor du får mine eksklusive tekniker og metoder til at transformere både dit og dine kunders liv 100%.

Ved du, at der er noget mere til dig derude?Føler du dig klar til dit næste spirituelle level? Til at leve et liv i autenticitet og med hjertet som kompas? Der hvor manifestation altid sker i lethed og flow, fordi du er i alignment med din sjæl, dit livsformål og universet. HjerteResonans er den nye tids højfrekvente forløb og særligt tilegnet dig, der allerede har været på den spirituelle rejse i lidt tid, men som bare er klar til at højne din vibration endnu mere! 

Har du en fornemmelse af, at du har mere at byde på? Mere at byde dig selv og din omverden? Så er det her vi starter.

På Koden til dit drømmeliv dykker vi ned i den fornemmelse du har, hvor vi definerer og kortlægger den. Samtidig med at vi arbejder på de blokeringer og begrænsende overbevisninger, du må have i din underbevidsthed.

På dette forløb får du afklaring på dit drømmeliv, og du får værktøjerne til at forløse det, der holder dig tilbage. Herefter får du værktøjerne til at manifestere dine drømme til virkelighed.

Hvor Koden til dit drømmeliv er skabt til at definere og opnå din drøm, er drømmerejsen skabt til at manifestere dit drømmeliv hele vejen rundt. Her findes ikke work/life balance – kun livsbalance. Det er her, hvor du har tillid til universets kræfter, og du ved at alt er muligt i kvanteuniverset.

Derfor er dette forløb ikke introducerende, men blot et ren og skær vidunder af universelle koder, der åbner livets døre for dig. Dette forløb er ganske enkelt en masse transformerende energikoder til at indstille din underbevidsthed til at få succes på alle livsparametre.

Ved du, at der er noget mere til dig derude? Og vil du ikke længeres nøjes?

Forløbet er skabt til dig, som ved, at der må være noget mere til dig derude, ikke længere vil nøjes, er klar til at tage ansvar, er klar til at investere tid og penge på din egen udvikling, fordi du ved, at det er en livslang gave, som du selvfølgelig fortjener.

Kickstart dit drømmeliv er et powerforløb (hurtigt og kompakt). Det er et introduktionsforløb/smagsprøve på det fulde forløb ‘Koden til dit drømmeliv’.

Forløbet er pakket med essentielle og stærke værktøjer til at sætte en transformation igang i dig. En transformation mod større livsglæde, mere nydelse og større frihed i livet. Alt sammen i denne smagsprøve på mit transformerende forløb ‘Koden til dit drømmeliv’.

Langt de fleste kan godt bruge flere penge mellem hænderne  ikke sandt?

Hvordan manifesterer man flere penge ind i sit liv eller hvordan realiserer man sit fulde økonomiske potentiale? Dette forløb var et efterspurgt ønske fra mine kursister og mentee’s. Langt de fleste mennesker udlever ikke sit fulde økonomiske potentiale, og med bare lidt justering kan du faktisk hurtigt komme langt og tiltrække flere penge ind i dit liv. Det kræver selvfølgelig du har den rigtige tilgang, og mit manifestations forløb er en komplet guide hertil.

Er du træt af strenge restriktioner og hårdt arbejde, som det at følge endnu en kostplan kan være? Har du nogle overflødige kilo du bærer rundt på og måske er lidt træt af?

”Kiloene flyver bare af!” er en sætning ofte brugt af folk, der endelig har knækket koden til deres gamle program, der kontrollerede deres spisevaner og adfærd.

Din vægt er nemlig et produkt af dit mindset og din relation til mad. Det gamle adfærdsprogram kan knækkes, og det ved du. Du har bare ikke selv knækket koden endnu og dét hjælper dette online forløb dig med!

Hvis du tilføjer lidt til en smule og
gør det ofte vil det ikke vare længe før
det bliver til meget
   ”

Spirituel guide & Mentor

Min dyrebare gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er så taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjælpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnå dit drømmeliv på alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk.

Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmæssige tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjæle som enten har gennemgået en stor sorg, har mærket fysiske smerter, har stået midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har været for store eller for små. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!