Online personlig & spirituel udviklingsforløb

Jeg brænder for at støtte dyrebare sjæle i at finde deres absolutte livskald. Jeg elsker at se mennesker vokse, og det gør mit hjerte varmt at dele min visdom. Jeg er på denne jord for at dele min viden og sprede kærlighed.

Tak fordi du er her!

Vores tid på kloden er lige nu, og forandringen kan starte allerede i dag. Er du parat til at tage styringen tilbage over dit eget liv? Er du klar til at leve i fuld nydelse og overflod? Er du klar til at leve et liv hvor din sjæl, krop og sind er i fuldstændig alignment?

Jeg vil elske at hjælpe dig med at manifestere dit absolutte drømmeliv på alle plan.🤍

>Hold mus/finger over boksene<

Powerforløb - Kickstart dit drømmeliv

Powerforløb - Kickstart dit drømmeliv

Kickstart dit drømmeliv er et powerforløb (hurtigt og kompakt). Det er et introduktionsforløb/smagsprøve på det fulde forløb 'Koden til dit drømmeliv'.
Forløbet er pakket med essentielle og stærke værktøjer til at sætte en transformation igang i dig. En transformation mod større livsglæde, mere nydelse og større frihed i livet. Alt sammen i denne smagsprøve på mit transformerende forløb 'Koden til dit drømmeliv'.
Læs mere om forløbet her
Koden til dit drømmeliv

Koden til dit drømmeliv

Har du en fornemmelse af, at du har mere at byde på? Mere at byde dig selv og din omverden? Så er det her vi starter.
På Koden til dit drømmeliv dykker vi ned i den fornemmelse du har, hvor vi definerer og kortlægger den. Samtidig med at vi arbejder på de blokeringer og begrænsende overbevisninger, du må have i din underbevidsthed.
På dette forløb får du afklaring på dit drømmeliv, og du får værktøjerne til at forløse det, der holder dig tilbage. Herefter får du værktøjerne til at manifestere dine drømme til virkelighed.
Læs mere om forløbet her
Drømmerejsen

Drømmerejsen

Hvor Koden til dit drømmeliv er skabt til at definere og opnå din drøm, er drømmerejsen skabt til at manifestere dit drømmeliv hele vejen rundt. Her findes ikke work/life balance - kun livsbalance. Det er her, hvor du har tillid til universets kræfter, og du ved at alt er muligt i kvanteuniverset.
Derfor er dette forløb ikke introducerende, men blot et ren og skær vidunder af universelle koder, der åbner livets døre for dig. Dette forløb er ganske enkelt en masse transformerende energikoder til at indstille din underbevidsthed til at få succes på alle livsparametre.
Læs mere om forløbet her
Quantum Business

Skab Din Drømme Business

For dig der drømmer om at starte din drømme business, eller for dig der er igang hvor hverdagen tegner et mørkere billede af din drøm end da du startede.

Gennem forløbet får du værktøjerne til, at udvinde et indre drive dybt inde fra din sande passion.

Denne passion dybt i dig, er dit springbræt til forretningsmæssige kvantespring.

Læs mere om forløbet her
Penge manifestation

Penge Manifestation

Langt de fleste kan godt bruge flere penge mellem hænderne - ikke sandt?
Hvordan manifesterer man flere penge ind i sit liv eller hvordan realiserer man sit fulde økonomiske potentiale? Dette forløb var et efterspurgt ønske fra mine kursister og mentee’s. Langt de fleste mennesker udlever ikke sit fulde økonomiske potentiale, og med bare lidt justering kan du faktisk hurtigt komme langt og tiltrække flere penge ind i dit liv. Det kræver selvfølgelig du har den rigtige tilgang hertil, og mit manifestations forløb er en komplet guide hertil.
Læs mere om forløbet her
Afprogrammer dig slank

Afprogrammer dig slank

Er du træt af strenge restriktioner og hårdt arbejde, som det at følge endnu en kostplan kan være? Har du nogle overflødige kilo du bærer rundt på og måske er lidt træt af?
”Kiloene flyver bare af!” er en sætning ofte brugt af folk, der endelig har knækket koden til deres gamle program, der kontrollerede deres spisevaner og adfærd.
Din vægt er nemlig et produkt af dit mindset og din relationen til mad. Det game adfærdsprogram kan knækkes, og det ved du. Du har bare ikke selv knækket koden endnu - dét hjælper dette online forløb dig med!
Læs mere om forløbet her