fbpx
Drømme

Kickstart Dit Drømmeliv

– Kompakt powerforløb

Har du en drøm? Eller har du måske en følelse af, at der må være mere til livet, end dit liv pt. består af?

Så er du kommet til det rette sted, Koden Til Dit Drømmeliv er for dem som er klar til at gå ALL-IN på deres drøm, og dette kompakte minikursus er en smagsprøve på min holistiske tilgang til personlig udvikling. Målet med mine forløb er, at du bliver i stand til at skabe den magnet for dig selv, der får dig ud af sengen med lethed og på kursen mod dit drømmeliv med så lidt friktion som muligt.

Det skal føles som en fornøjelse at opnå sit drømmeliv ellers gør man noget forkert. Der vil naturligvis være udfordringer og en opgave at vokse med, men når det bliver en kærkommen fornøjelse at vokse med opgaven, så tager dit liv fart mod din drømme-destination 🚀

Spirituel og personlig udvikling

Er du her stadig?

Så er du nok i udfoldelsesfasen, hvor tingene folder sig ud for dig, hvilket du tager dig noget tid til at forholde dig til, da du endnu ikke er på ALL-IN niveau.

Det er lige præcis dig! Vi har lavet denne smagsprøve til. Personlig transformation og livsændringer, kræver ofte du har noget der trækker i dig, men hvis du ikke har fået defineret det (som vi også gør på Koden til dit drømmeliv), så har du ikke så meget fart på endnu. Hvilket er helt fair, hver ting til sin tid.

Universet velsigner dem som tager handling på deres indre kompas(mavefornemmelse/intuition), om du tager et stort eller lille skridt er helt op til dig, og hvor hurtigt du gerne vil manifestere dit drømmeliv.

I dette powerforløb har vi taget et uddrag af nogle fundamentale elementer fra Koden Til Dit Drømmeliv, og pakket dem ned i dette kompakte powerforløb. Det er med andre ord en smagsprøve på vores mest succesfulde forløb – Koden Til Dit Drømmeliv.