fbpx
Mentorforløb en til en

Du er din egen største ressource og jo mere top tunet du er, jo flere resultater skaber du, ligesom du bliver en bedre beslutningstager og hviler fast i din styrke og feminine power.

Via Ên til Ên sessions manifesterer jeg, som din mentor, sammen med dig dine mül, sü vi kan arbejde henimod at forløse dit fulde potentiale.

Livet viser os mange smĂĽ tegn, og hvis vi handler pĂĽ dem opstĂĽr magien, fordi vi lĂŚrer at mestre visdommen og trĂŚne kroppens, hjertets og intuitionens kraft.

Jeg vil give dig teknikker til at dykke ned i dig selv og højne din bevidsthed, sü du kan leve et liv i flow og overskud. Du lÌrer at handle pü dine største drømme og inderste ønsker. Du fortjener nemlig ikke bare et godt liv, men et fantastisk liv!

Du har ansvaret for din egen udvikling, og for hvor meget du vil rykke dig.
Du modtager informationer, teknikker og støtte fra mig – så er du klar til at handle?

Mentorforløbet bliver skrÌddersyet efter dit behov.

Du kan vĂŚlge imellem to former for sessions: Sessions via Skype eller via telefon.
Begge former har hver deres styrkeforhold afhĂŚngig af, hvor du bedst finder dit fokus
og din tryghed til at ĂĽbne dig.

Basis Mentorforløb

Er til dig, der har en enkel specifik problematik eller et specifikt ønske, du ønsker at arbejde koncentreret med og nü i mül med.

– 5 sessions (frekvens efter aftale).
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 ĂĽrige “erfaringsbank”.

 

19.950,-

 

Udvidet Mentorforløb

Er til dig, der ønsker at gribe ønsker og problematikker an fra forskellige vinkler og arbejde med dem helhedsligt og koncentreret igennem et lÌngere forløb og med et varigt resultat.

Indeholder:
– 8 sessions (frekvens efter aftale)
– Telefonsamtaler eller besked korrespondance ved opstået behov
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”
– En lukket Facebook gruppe kun til dig og mig, hvor du altid kan stille spørgsmål og vi er i kontakt
– Gennem hele forløbet vil du modtage healing fra mig. Jeg vil stille ind på dig og åbne mit energifelt for dig, så du vil opleve højere klarhed og følelsen af at være i flow.

 

29.950,-

 

Unge Mentorforløb

Basis forløb med rabat til dig pü under 23, der har en specifik problematik eller et ønske, du ønsker at arbejde koncentreret med.

– 5 sessions (frekvens efter aftale).
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”.

 

11.950,-

 

All In Mentorforløb

Er til dig, der ønsker at gü all in pü at bringe dit liv ind i den nÌste fase helt generelt. At styrke dig selv 360 grader rundt, slippe gamle vaner og traumer og komme ud pü den anden side forstÌrket i alle aspekter af livet. Vi gür virkelig i dybden med dit hele jeg, og arbejder helhedsligt med alle aspekter, som du ønsker at fokusere pü og nü i mül med.
Indeholder:
– 12 sessions (frekvens efter aftale)
– Telefonsamtaler eller besked korrespondance ved opstået behov
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”
– En lukket Facebook gruppe kun til dig og mig, hvor du altid kan stille spørgsmål og vi er i kontakt
– Gennem hele forløbet vil du modtage healing fra mig. Jeg vil stille ind på dig og åbne mit energifelt for dig, så du vil opleve højere klarhed og følelsen af at være i flow.

39.950,-

 

“ Hvis du tilføjer lidt til en smule og gør det ofte vil det ikke vare længe før det bliver til meget   ”

Praktiske oplysninger

1 Session svarer til 1 times konsultation, du kan ogsĂĽ splitte denne session op til 2 samtaler af 30 minutters varighed.

Imellem hver endt session, svarer jeg gladeligt og gratis pü dit første akut opstüende behov for afklaring, i 5-7 minutter.

Har du brug for yderligere efter første gratis sparring mellem sessionerne, sü koster hver henvendelse Êt klip. 1 times session = 10 klip. Sü du kan ogsü bruge 1 session til løbende afklaring pü 10 spørgsmül eller 30 minutters samtale og 5 spørgsmül.

Du bestemmer altsü helt selv, hvordan mentorforløbet skal skrÌddersyes sü det passer prÌcist til dit behov.

Spirituel guide & Mentor

Min dyrebare gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilvĂŚrelse her pĂĽ jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 ĂĽr i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjÌlper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange gür ikke med fornemmelse af, at de kan prÌstere pü et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er sü taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjÌlpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnü dit drømmeliv pü alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk.

Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sĂŚtte lys pĂĽ at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmÌssige tankemønstre, begrÌnsende overbevisninger og dine indespÌrrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjÌle som enten har gennemgüet en stor sorg, har mÌrket fysiske smerter, har stüet midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har vÌret for store eller for smü. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv pü alle omrüder i livet.

At hjÌlpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brÌnder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brÌnder simpelthen for at hjÌlpe sü mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid pü jorden er dyrebar, sü tøv ikke! Jeg vil elske at hjÌlpe dig til at manifestere dit drømmeliv!