Mentorforløb en til en

Du er din egen største ressource og jo mere top tunet du er, jo flere resultater skaber du, ligesom du bliver en bedre beslutningstager og hviler fast i din styrke og feminine power.

Via én til én sessions manifesterer jeg, som din mentor, sammen med dig dine mål, så vi kan arbejde henimod at forløse dit fulde potentiale.

Livet viser os mange små tegn, og hvis vi handler på dem opstår magien, fordi vi lærer at mestre visdommen og træne kroppens, hjertets og intuitionens kraft.

Jeg vil give dig teknikker til at dykke ned i dig selv og højne din bevidsthed, så du kan leve et liv i flow og overskud. Du lærer at handle på dine største drømme og inderste ønsker. Du fortjener nemlig ikke bare et godt liv, men et fantastisk liv!

Du har ansvaret for din egen udvikling, og for hvor meget du vil rykke dig.
Du modtager informationer, teknikker og støtte fra mig – så er du klar til at handle?

Mentorforløbet bliver skræddersyet efter dit behov.

Du kan vælge imellem to former for sessions: Sessions via Skype eller via telefon.
Begge former har hver deres styrkeforhold afhængig af, hvor du bedst finder dit fokus
og din tryghed til at åbne dig.

Alle priser tillægges moms.

Basis Mentorforløb

Er til dig, der har en enkel specifik problematik eller et specifikt ønske, du ønsker at arbejde koncentreret med og nå i mål med.

– 5 sessions (frekvens efter aftale).
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”.

 

30.000,-

 

Udvidet Mentorforløb

Er til dig, der ønsker at gribe ønsker og problematikker an fra forskellige vinkler og arbejde med dem helhedsligt og koncentreret igennem et længere forløb og med et varigt resultat.

Indeholder:
– 8 sessions (frekvens efter aftale)
– Telefonsamtaler eller besked korrespondance ved opstået behov
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”
– En lukket Facebook gruppe kun til dig og mig, hvor du altid kan stille spørgsmål og vi er i kontakt
– Gennem hele forløbet vil du modtage healing fra mig. Jeg vil stille ind på dig og åbne mit energifelt for dig, så du vil opleve højere klarhed og følelsen af at være i flow.

 

40.000,-

 

Unge Mentorforløb

Basis forløb med rabat til dig på under 23, der har en specifik problematik eller et ønske, du ønsker at arbejde koncentreret med.

– 5 sessions (frekvens efter aftale).
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”.

 

20.000,-

 

All In Mentorforløb

Er til dig, der ønsker at gå all in på at bringe dit liv ind i den næste fase helt generelt. At styrke dig selv 360 grader rundt, slippe gamle vaner og traumer og komme ud på den anden side forstærket i alle aspekter af livet. Vi går virkelig i dybden med dit hele jeg, og arbejder helhedsligt med alle aspekter, som du ønsker at fokusere på og nå i mål med.
Indeholder:
– 12 sessions (frekvens efter aftale)
– Telefonsamtaler eller besked korrespondance ved opstået behov
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”
– En lukket Facebook gruppe kun til dig og mig, hvor du altid kan stille spørgsmål og vi er i kontakt
– Gennem hele forløbet vil du modtage healing fra mig. Jeg vil stille ind på dig og åbne mit energifelt for dig, så du vil opleve højere klarhed og følelsen af at være i flow.

50.000,-

 

Hvis du tilføjer lidt til en smule og gør det ofte vil det ikke vare længe før det bliver til meget   ”

Praktiske oplysninger

1 Session svarer til 1 times konsultation, du kan også splitte denne session op til 2 samtaler af 30 minutters varighed.

Imellem hver endt session, svarer jeg gladeligt og gratis på dit første akut opstående behov for afklaring, i 5-7 minutter.

Har du brug for yderligere efter første gratis sparring mellem sessionerne, så koster hver henvendelse ét klip. 1 times session = 10 klip. Så du kan også bruge 1 session til løbende afklaring på 10 spørgsmål eller 30 minutters samtale og 5 spørgsmål.

Du bestemmer altså helt selv, hvordan mentorforløbet skal skræddersyes så det passer præcist til dit behov.

Spirituel guide & Mentor

Min dyrebare gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er så taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjælpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnå dit drømmeliv på alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk.

Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmæssige tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjæle som enten har gennemgået en stor sorg, har mærket fysiske smerter, har stået midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har været for store eller for små. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!