Opnå dit drømmeliv

Denne side er lavet for at understrege, at DU kan opnå dit drømmeliv!
For mine forløb har allerede bevist, at de virker.

Hør hvad mine tidligere klienter siger om mine forløb herunder.

Anbefalinger modtaget på skrift

Det er de bedste penge jeg nogensinde har investeret i mig selv ♥️ Jeg er dybt taknemmelig for at jeg skubbede alle undskyldningerne væk for en stund og mærkede efter. Det stod helt klart, at jeg skulle med på Helles forløb.

Og jeg har ikke fortrudt på noget tidspunkt!! Det er SÅ powerfuld, givende og smukt!

Af hjertet tak Helle for at dele så generøs ud af al din kærlighed og visdom ♥

Lene Christensen

Jeg deltager lige nu på Helle Frølunds online forløb Koden til dit drømmeliv

Det er et forløb der virkelig transformerer på den mest magiske & kærlige måde

Det har allerede nu, og vi er ikke færdige med forløbet, givet mig langt mere end forventet og hvad jeg kunne forestille mig. Og mine forventninger til dette online forløb var store.🙏 Det er vildere & mere magisk end jeg kunne forestille mig.

Jeg har gennem Helles helt fantastiske måde at undervise på, opnået mit drømmeliv på så mange plan. Jeg er dybt taknemmelig for Helle & hendes helt utrolig fantastiske måde at undervise & guide os på. Dette online forløb har givet mig redskaberne til at opnå mit drømmeliv! ♥️ Det er ultimativt den bedste oplevelse på alle plan. TAK for dig Helle 🙏 & TAK fordi du har skabt Koden til dit drømmeliv. Det har ændret mit liv for altid. 🙏♥ Til smukke dig der læste med, sender jeg mine varmeste anbefalinger til dette fantastiske online forløb.

Pia Mørup

Jeg har brugt Helle’s kompetencer gennem de sidste 6 år, både som privatperson og som selvstændig erhvervsdrivende. Ingen tvivl om at Helle har en fantastisk værktøjskasse. Mest slående er dog Helle’s evne til at bruge den og ikke mindst videregive det til noget som både jeg, min familie og virksomhed har haft stor gavn af. Helle ser det hele menneske og hendes passion for at hjælpe andre er en gave for alle der ønsker at blive hjulpet. Jeg har altid troet på, at vi som mennesker skal tage ansvar for os selv, – men jeg har aldrig vidst at jeg skulle få så megen hjælp og så mange værktøjer med på vejen, førend jeg mødte Helle. Jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme. I dyb respekt og taknemmelighed.

Michael Rahbek

Koden til dit drømmeliv ved Helle Frølund:

Jeg vil anbefale dette forløb af hele mit hjerte. ❤

Det er helt vildt hvad det gør ved én 🌟 et forløb der giver så meget power, glæde, lykke, sætter retning og hjælper til at tage ansvar for dit liv. 🌟

Så hvis du er klar til at skifte retning og tage førerstaven over dit eget liv, og få lykken tilbage, så oplev selv Helle’s nye forløb for dig selv. Forløbet får hermed min varmeste anbefaling. 🌟 Magisk, transformerende, livsforandrende og Helle holder dig i hånden hele vejen. 🌟

Evy Sampson

Kæreste Helle.

Jeg kan stadig ikke få armene ned, efter dette fantastiske ‘Koden til dit drømmeliv’ kursus, tak!

Et kursus, hvor der var så meget kærlighed, rummelighed og accept, at jeg i min vildeste fantasi, ikke troede det eksisterede.

1: Super godt bygget op, man bliver ligeså stille ført igennem en god proces, med selvindsigt og redskaber til at komme videre.

2: Har fået rigtig meget ud af at være med på kurset: Ny tænkemåde, redskaber jeg bruger dagligt, og når jeg er i konflikt med mit indre, indre ro og forståelse.

Kan bedre sige “PYT”!

Af hjertet TAK Helle.❤ Du har gjort en kæmpe forskel for mig.

Bettina Gedsø
Frisørmester.

Kæreste Helle.

Jeg kan stadig ikke få armene ned, efter dette fantastiske kursus, tak!

Et kursus, hvor der var så meget kærlighed, rummelighed og accept , at jeg i min vildeste fantasi, ikke troet det eksisterede. Et kursus der lever fuldt ud op til overskriften: Find hjem i dit hjerte.

Jeg har via Helles helt unikke kursus, fundet mit livs kald, min livsvej og så har det bragt mig til mit livs kærlighed. Jeg er målløs over, hvad dette kursus har bragt mig, efter jeg åbnede mit hjerte. Jeg bruger dagligt de kærlige tekniker Helle har introduceret mig for, og ser mig selv og livet i et helt andet lys.

Dette kursus har mine allervarmeste anbefalinger.

Line Hansen
Ingeniør

Endelig steg jeg på det rigtige ”tog” – så jeg kan være den bedste udgave mig!

Efter dette fantastiske forløb stod jeg med en masse praktiske øvelser, som dagligt hjælper med at skabe ro og udvikling i mit liv – og de kan alle udføres uanset om jeg er på vej til eksamen, er med familie og venner eller giver mig selv lov til at slappe af.

Jeg har fået indsigt i mine reaktionsmønstre, hvilket er den største forudsætning for at ændre mine handlinger – og dermed skabe bedre og større resultater på alle plan i mit liv.

Jeg er dybt taknemmelig for at være mere opmærksom og nærværende i mit liv.

– Praktiske håndgribelige øvelser.

– Forklaringer og eksempler som er til at forstå og omsætte til handling i MIT liv.

– Opmærksomhed og nærvær i de ting jeg fylder i min hverdag.

– Mærke efter med hjertet hvad der er godt for mig – for så er det også godt for andre.

– Glæde, kærlighed og autencitet til mig selv og mit liv.

Mette Jensen
Sygeplejerske

Jeg havde aldrig troet, jeg som menneske skulle kunne rykke mig så hurtigt over blot tre måneder. Jeg fandt Helle på anbefaling fra flere andre, med argumentet at hun kan kombinere svære teknikker i en grad, der næsten burde være umuligt. Jeg tog et leap of faith og startede i ALL IN Mentorforløb. Kombinationen af terapi, clairvoyance og fysiske behandlinger er fuldstændigt fantastisk og jeg er altid fuld af energi og optimisme efter endt session. Det er utroligt, hvordan Helle kan trække trådene fra det mentale til det fysiske, og skabe balance og give mig stålfaste målsætninger, qua hendes mange teknikker. Jeg havde brug for både at overkomme nogle fysiske udfordringer ovenpå en blodprop i hjernen, men også at kunne håndtere konflikter i karrieren og i privaten, i en hverdag der konstant udfordrer hvor man skal evne at holde sig kontinuerligt skarp og have en rolig hånd det ene øjeblik, og nerve og gåpåmod i det næste.

Jeg føler mig nu mentalt og fysisk stærkere end nogensinde før og det bemærkes af relationer omkring mig. Helle ser mine styrkerforhold som ingen andre. Det kan vist siges meget kort sådan. Og idet hun ser mig så tydeligt, kan hun hurtigt guide mig i forhold til, hvordan jeg bruger mine styrkeforhold optimalt og får det bedste ud af livet. Uvurderligt fantastisk forløb, og ikke mindst er Helle det skønneste menneske!

Charlotte Danefeld, direktør

Mentor forløb ved Helle Frølund – en investering i krop, sind og sjæl! Fordi alle har fortjent at finde ”hjem”!

Livet er ikke altid lige ud af landevejen og heldigvis for det, men sommetider sker der ændringer i ens liv på godt og på ondt, der kan påvirke én. Forandringer der gør man kommer væk fra den man er som person. Langt væk fra ens kerne – ens ”hjem”.

Det skete for mig! Jeg kom for langt væk fra den jeg er inderst inde. Væk fra mine værdier. Hvad jeg stod for og hvad der gav mig energi. Det var ekstrem hårdt! Fra at have været en glad og positiv kvinde, blev jeg langsomt og uden at opdage det, indadvendt, lukket og ikke have overskud til at se mine veninder eller deltage i sociale arrangementer. Jeg vidste ikke hvad der var galt, jeg følte mig fremmed i min egen krop. Jeg kunne ikke genkende den person jeg var blevet. Depression virkede som den eneste logiske forklaring. Det viste sig ikke at være sandheden – det var en stresstilstand jeg ikke var klar over jeg befandt mig i.

I en juleferie, da jeg var allermest nede, gik det op for mig at jeg fungerede som en robot. En robot der ikke havde sin sjæl med i noget. Her fik min søster og en veninde mig heldigvis til at indse, at nu skulle der handles. Men hvad skulle jeg gøre… det virkede uoverskueligt! Skulle jeg opsøge en psykolog…. Hvem kunne hjælpe mig… I mine samtaler med min søster, fik jeg pludselig følelsen af at jeg havde brug for hjælp fra én, der kunne se hvad meningen med mit liv var. Én der var åben for at livet er større end du og jeg.

Svarene kommer ofte til én, når man er åben og villig til at lytte. Jeg vil være evig taknemmelig for, at en af min søsters veninder – som er spirituel, anbefalede mig at kontakte Helle Frølund.

Helle var svaret! I dag, et år efter – sidder jeg i den selvsamme stue, jeg befandt mig i, da jeg første gang talte med Helle. Jeg mindes stadig den følelse jeg havde i kroppen efter at have talt med Helle den første gang. Fra at være modløs, trist og uden håb for fremtiden, sad jeg efter 30 minutters dialog med Helle med følelsen af at være mødt i kærlighed, i forståelse og alt nok skulle blive godt igen!  At der var lys forude!

Helle er en engel på jord! Hun er ren kærlighed og jeg har aldrig mødt en person som hende! Helle kan ikke beskrives med ord. Helle skal opleves!

Et mentor forløb hos Helle giver dig en værktøjskasse med til resten af livet. Gennem simple åndedrætsøvelser, basale behovsøvelser og mental træning i at se livet som det er – nemlig en gave, får du indsigt i de bedste sider af dig selv! Hvem du kan være, hvis du er villig til at arbejde med dig selv, have modet og tilliden til, at i dig finder du selv svaret! Det er hårdt arbejde. Der findes ikke en let vej derhen. Undervejs vil du også være trist og føle at de fremskridt du tager, ikke er så store som du havde håbet. Det er her man bliver testet, MEN det var i de øjeblikke jeg lærte mest! At jeg kan stå på egne ben. At Helles kyndige råd og værktøjer, virker! At jeg er et vidunderlig menneske, der har meget at byde på. At min frygt ikke var en fjende, men en ven jeg lærte af og tog afsked med.

Jeg kan med hele mit hjerte anbefale alle, at gennemgå et mentor forløb hos Helle! Det er en investering i én selv! Fra søster til søster, fra menneske til menneske og fra sjæl til sjæl – giv dig selv denne mulighed og chancen for at finde hjem – til dit livskald❤!

Jeg er i dag det bedste sted i livet! Jeg er glad helt ind i sjælen! Jeg har konfronteret mine indre negative tanker. Sagt farvel til dem og takket dem for læringen! For uden dem, ville jeg ikke være hende jeg er i dag!

Rikke Elise Reinholdt.
Internal Sales Manager
A/S Grundfos

Jeg vil anbefale forløbet “Koden til dit drømmeliv” af hele mit hjerte ❤ Det er helt vild hvad det gør ved én. Jeg har fået så meget power, retning og ansvar i mit liv. Og samtidig oplever jeg masse af glæde og lykke. Hvis du føler du ikke helt er der i dit liv, hvor du skal være eller er der rigtig i din krop, så skaber dette forløb det vildeste for dig. Og du gør det selv. Det er svært at beskrive med få ord: fantastisk og magisk ❤

Helle og dette forløb er så fantastisk og magisk ❤ Men også helt nede på jorden og via simple værktøjer er det muligt at skabe mere glæde, passion og retning i dit liv. Det er svært at sige hvad det præcise er, men hold nu op jeg har oplevet så meget passion og power inden I mig, som jeg ikke troede jeg havde… Fyldt med kærlighed og liv ❤

Rikke Bech

Helle er en sjældenhed. Hun er en multikunstner af en behandler, som mestrer at blande mange forskellige typer af behandling og terapi. Her er der hverken skel imellem det fysiske og det psykiske, det følelsesmæssige og det spirituelle. Kun den virkeligt dygtige, har formatet til at kunne så meget, og samtidigt gøre det så enkelt og intuitivt.

Helle er dermed et sjældent talent, som hæver sig klart over, hvad du normalt oplever hos en terapeut eller behandler. Derudover er hun et dejligt menneske, som man bare ikke kan have andet end fuldstændig tillid til. De varmeste og hjerteligste anbefalinger herfra.

Thomas Borgå, AkupunkturHuset

Første gang jeg mødte Helle, havde jeg ingen anelse om, hvem hun var, og hvad hun kunne. Men da jeg kørte hjem fra Viborg den dag, havde jeg mødt en fantastisk person, der forstod mig og satte de ord på, hvordan jeg havde det og hvorfor, som jeg ikke selv kunne. Qua hendes clairvoyante evner formåede Helle at se “hele” mig både det ydre, men i høj grad også det indre. Ikke nok med at hun forstod og vidste, hun kunne også hjælpe. Indtil nu havde jeg været en meget stærk person, græd aldrig over en sørgelig film, lukkede låg på følelserne, når de gjorde ondt. Helle hjalp mig med at skrælle mit livsløg, lag for lag, at bearbejde og genkalde de følsomme øjeblikke, så jeg langsomt fik det bedre. Jeg har nydt hver given behandling hos Helle. Hver gang jeg er gået derfra, er jeg nærmest flyvende og så glad for jeg gør dette for mig selv.

Jeg har lige deltaget i et af Helles forløb, og selvom jeg efterhånden har fået mange behandlinger hos Helle, var denne weekend virkelig en øjenåbner. Jeg fik så fantastisk mange gode redskaber med hjem og mødte andre fantastiske mennesker, jeg var meget overrasket over, hvor åbne alle var på forløbet. Pludselig gav det hele mening og en masse tråde i mit liv faldt på plads for mig. Helle har fået mig igennem mit livs største og længste krise. Jeg er så taknemmelig for, Helle krydsede min vej. Hendes visdom, evne og kunnen er så stor at helheden bliver fantastisk. Jeg vil til en hver tid, af hele mit hjerte, anbefale Helle til alle.

Kirsten Rahbek

Dette har givet mig en forståelse af, hvordan vi hænger sammen som mennesker, hvorfor vi bliver syge, hvordan krop, sind og ånd hænger sammen.

Jeg har fundet dybere ind i mig selv, jeg hviler mere i mig selv og mærker hverken stress eller uro mere, som jeg gjorde før.

Jeg bruger dagligt, de redskaber Helle underviste i.

Jeg har samtidig fået givet slip på en masse gammelt, jeg før bar rundt på i min rygsæk.

Jeg anbefaler varmt dette forløb, til alle jeg møder på min vej, da jeg mener at dette henvender sig til alle mennesker, som gerne vil have det bedre.

Tina Hansen
Bygningskonstruktør.

En anbefaling fra ❤

Hvis du på nogen måde er i tvivl ang dit liv, om hvordan du gerne vil leve, både i forhold til ❤️kærlighed og job …

 Så SKAL du med på et forløb hos Helle Frølund

“Koden til dit drømmeliv“ er magisk, Helle er så professionel og har hjertet på rette sted, og du vil ikke fortryde, kun at du ikke startede noget før 🙏

Jeg KAN kun give Helle mine varmeste anbefalinger ❤

Merete Tang

Hvis du har noget du tumler med, er i tvivl om, noget der bliver ved med at spænde ben for dig, noget du ikke får udlevet?

Så vil jeg opfordre dig til at komme med på det næste forløb. Jeg har lige afsluttet mit forløb. Aldrig har jeg flyttet mig så meget på så kort tid. Aldrig har jeg følt mig så godt hjulpet og støttet i min proces. Ikke på ét tidspunkt savnede jeg at være face to face med Helle eller de andre på holdet. Helle formidler klart og tydeligt og spot on på vores behov.

Anne Mette Kragh Knudsen.

Find ind i dit hjerte

Er et super godt forløb hvor man får en øjenåbner for hvor meget man egentlig har glemt sig selv, efter man er kommet i et forhold, fået job & børn.

Helle kommer med en masse gode øvelser hvor man bl.a. får givet slip på en masse gamle traumer, som har sat sig ”fast” i kroppen. Men også øvelser til at få vendt energien og humøret så man får en bedre dag.

Samme tid lærer man en masse andre skønne kvinder at kende og får gode fif af dem.

Kursuset har været rigtig godt for mig, da jeg var noget nede i et hul pga. helbredet.

Så med øvelserne får jeg nu hurtigere vendt humøret til det positive og tænker mere på mig selv end før – hvor jeg tænkte meget over hvad andre tænkte om mig.

Jeg husker også på, hvor vigtigt det er at få ladet ”batterierne” op inden jeg hjælper andre.

Berit Fruergaard
Ryomgård.

Hej skønne Helle ❤

Jeg deltog i kurset, som en del af at kunne finde ro og mod til at turde være mig selv på godt og ondt. Skulle jeg beskrive kurset med et enkelt ord, så ville det være kærlighed. Helle har en helt unik varm, positiv og smittende kærlighed at dele ud af. Man kan mærke at hun ELSKER at give  faktisk tror jeg ikke hun kan lade være ❤ Så man kan ikke undgå at elske sig selv efter kurset.

Kurset indeholder kærlighed og hjertevarme. Redskaber til at give slip på det der tynger. Og det åbner øjnene for at se verden gennem glasklare positive briller.

Kurset har givet mig ro, indre styrke, mod, positiv energi og ikke mindst en lyst til at gå ud i verden og være givende

Vibeke Bundgaard Frederiksen.

Det er et meget varmt og hjerteligt kursus. Hvor man straks føler sig velkommen og tilpas. Man kan sige, det er bygget op over to moduler. Et modul hvor du får ryddet op, og nr to modul hvor man bygger sig selv op. Det er ganske enkle værktøjer man lærer at bruge, som er nemme at anvende når man kommer hjem.

Jeg fik rigtig meget ud af det. Jeg var i forvejen startet på at ændre nogle ting i mit liv, men det var som om jeg ikke kunne få det “igennem”, og manglede lige det sidste… Som om jeg var landet på en vej der ikke var min, men kunne ikke komme tilbage. Det var som om det sidste af det “trælse” der var tilbage først blev sluppet og gav plads til alt det gode, og åbnede op for alt det gode der kommer….

For mig har det været helt fantastisk og tror at rejsen ind i sig selv er den mest spændende rejse og måske også sværeste… Men også mest givende…

Rikke Østergaard
Pædagog

Helle er i en klasse for sig selv! Præcist og lynende klart sætter hun hurtigt ord på sagens kerne og coacher dig sikkert med konstruktive input. Helle formår at samle trådene, så du får overblik, overskud og energi.

Jeg har igennem en årrække brugt Helle, både i private og erhvervsmæssige sammenhænge – og hun er skarp på det hele menneske. Helle får det bedste frem i alle og du kommer altid hjem fyldt med masser af charme, gåpåmod og selvtillid.

Margrethe Angel, direktør

Helle Frølund er den mest fantastiske kvinde ❤🙏og jeg er selv på hendes online forløb, som virkelig rykker dig og skaber de vildeste transformationer ❤

 Det er magisk 🙏

 Så hvis du er i tvivl, så tag med på det.

 Merete Tang

Jeg er pt. med på netop dette forløb. Det er det bedste jeg online forløb ever. Helle er vildt god til at undervise og guide igennem alt det materiale hun har lavet til forløbet. Videoer, lydfiler og tekster der giver viden og som guider til konkrete øvelser. Materialet er komplet og Helle Frølund formidler det som kun hun kan. Jeg er taknemlig ❤

Anne Mette Krag Knudsen

Kære læser

Jeg er først lige kommet på FB for 9 uger siden, grundet jeg ønskede at gå 💯% ind i dette inspirerede selvudviklings forløb

Så jeg vil på forhånd undskylde, hvis jeg fornærmer nogle…

Til dig der ønsker at bruge dit optimale potentiale: Jeg smiler nu og tænker det minder om, hvis du ønsker en lækker fast røv så ved vi godt det kræver træning, for det er en muskel.

Men hvad er vores sind?

Hvordan vil du gerne være, og hvordan får du nye ideer og tanker ind, og de bliver til handlinger som lagrer sig dybt og stærkt i dit åbne hjerte.

Her er et lille udsnit af hvad der for mig er sket:

  • Tiltrukket at smide 5 kg ved at unde mig selv det bedste
  • Lært at slå rod og stå fast i tanker og handlinger samt taknemlighed
  • Kan sige med oprigtighed: jeg elskede min x-mand og alle de gode oplevelser vi havde
  • Glæde mig over den mand jeg har tiltrukket, som har brugt flere år på at tro han skulle noget andet
  • Mit bevidste sind er kommet på et meget bedre og ægte niveau, som tager over for de gamle mønstre
  • Dulmede før en indre smerte, som nu er væk

Dette er lykkes for mig på 8 uger. Fordi jeg har holdt fokus og har lavet de fleste opgaver..

Men bestemt mest fordi…

Helle med sit helt unikke og fantastiske indblik i hvordan universet er skruet sammen, og hvor stor magt tanker har, for at vi kan tiltrække vores højest ønsker

Helle kan noget der rækker så langt ud over det man kan læse sig til !!!!!!!!

Hun er jo synsk med de vildeste evner og at få de øjnene og den dybe oprigtige kærlighed med, gør mig så tryk og rolig i den uendelige rejse, som jeg aldrig ville have været foruden.

Jeg valgte et forløb ved ♥️Helle for ikke at være slave af fortiden men skaber af fremtiden 💖

Kærlighed og hilsner
Gitte Mayland

Min mand og jeg var med til Helles første foredrag, som handlede om hendes vej i livet fra født som seende, over benægtelse og svær sygdom, til hvor hun i dag hjælper SÅ mange mennesker til at finde deres gode Liv! Hjælp til selvhjælp – vi fik SÅ meget med os hjem! Et fantastisk foredrag! Varmt, nærværende og interessant. Helle er en super fortæller, hun øser ud af sin visdom og sin kærlighed og gør energien i rummet så høj, varm og intens. Jeg kan kun anbefale at tage med. At du vil give dig og dine den gave, det er at få lov at være med! Jeg mangler ord… Jeg er Taknemmelig for, at jeg var med!

Mette Glob

Det er meget livsbekræftende at være på Helles kursus. Hendes empatiske tilgang, hvor hun mærker efter hvad der lige præcis er godt for gruppen, gjorde kurset fuldendt. De værktøjer jeg fik med bruger jeg hver dag, og jeg får energi til at takle hverdagen. Kan varmt anbefale Helles kursus. Tak til dig for den fantastiske person du er.

Lenette Rode

Hej Helle

Jeg er dig meget taknemmelig for din hjælp.

Vi kan alle at føle os usikre, have dårlig samvittighed eller have svært ved at finde en udvej. Heldigvis kan vi ofte selv finde løsningen.

Men når jeg ikke kan, har Helle været en tryg støtte, der hver gang hjælper og guider mig på rette vej.

Derfor vil jeg altid anbefale Helle, til de som har behov for finde tilbage til sig selv.

Gode hilsener
Michael Knudsen 

Det er et MEGET flot online-forløb, som du har lavet!! (Koden til dit drømmeliv)

– det er sat flot op
– det er til at gå til
– der er god variation (inden for området)
– det er spændende
– du er god til at fremlægge
– du giver god energi på videoerne (og lydfilerne)
– fungerer perfekt online inkl. Facebook til spørgsmål
– man kan mærke at du brænder for det, at du har viden og indsigt
– og en masse mere…..

Jeg vil blot sige, at det er et forbandet flot forløb, som du har lavet og brugt megen tid og energi på. Det er den helt rigtige pris. FLOT ARBEJDE!!!♥️ Du skal have ros for at gøre det med grundighed, stort forarbejde og på en (forholdsvis😉) forståelig måde. Man kan mærke ærlighed og også kærlighed, når du udfordrer på ikke at komme sovende til det.

Flot arbejde!!!

Dorte Møller.

Helle Frølunds onlineforløb “Koden til dit drømmeliv” er en fantastisk gave at give dig selv – det kan meget vel blive dit livs vigtigste investering. Helle er en super dygtig formidler, og hun øser ud af sin enorme viden på en letforståelig måde. Jeg elsker, at jeg får skræddersyede, helt unikke værktøjer og metoder serveret, som jeg straks kan implementere i mit eget liv.

Det online kursusformat passer mig perfekt, fordi det tillader mig at arbejde i dybden med netop de ting, som taler allermest til mig.  Via Facebook-gruppen er der fuld support fra Helle, samt masser af hep og inspiration fra kursets øvrige deltagere, hvilket alt sammen er med til at løfte energien og holde motivationen i top.  Er du KLAR til at gøre arbejdet, er dette forløb livstranformerende! Jeg giver det mine varmeste anbefalinger.

Anonym

1). Koden til dit drømmeliv rummer alle, er for alle. Man føler sig velkommen. Alles problemstillinger /udfordringer, bliver taget alvorligt. Det er fredfyldt, smukt. Alle følelser rummes, det er ok at græde, det er ok bare at være til stede, det er ok at sige fra og/eller til. Omgivelserne rummer en fredfyldthed og hygge. Man føler sig godt tilpas.

2). Selvindsigt, en forståelse for hvordan andre mennesker ser én. Redskaber, for muligheden at arbejde videre med sig selv, hjemme. Jeg har fået en følelse af, at jeg er mere ok som mig, end før…

Gitte Andersen
Lærer.

Kære dejlige Helle ❤️

Jeg har skrevet få ord – selv om det er svært at begrænse mig – lige præcis når jeg gerne vil anbefale dig❤️. Jeg kan på det varmeste anbefale Helles kurser til alle❤️. Helle har givet mig mange nemme og brugbare redskaber, jeg ofte anvender i min hverdag. Jeg har genvundet troen på mig selv og fået et fantastisk selvværd.

Susanne Seidelin.

Helle Frølund’s kursus – Find hjem i dit hjerte – er et fantastisk kursus, der rummer muligheder for bevidsthedsændring & selvudvikling – formidlet med hjertet, nærvær & stor autencitet. Det er virkelig en rigtig wow oplevelse – en oplevelse jeg nødig ville have været foruden, helt konkret har jeg fået mere energi & overskud – jeg har fået fokus på at ændre min bevidsthed & er således blevet en bedre version af mig selv – kan varmt anbefales.

Pia Vestergaard

Spirituel guide & Mentor

Min dyrebare gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er så taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjælpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnå dit drømmeliv på alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk.

Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmæssige tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjæle som enten har gennemgået en stor sorg, har mærket fysiske smerter, har stået midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har været for store eller for små. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!