Forvandling og udvikling

Sådan manifesterer du dit drømmeliv

Har du ofte bekymringstanker? Føler du, at livet er imod dig? Mærker du angst? Frygt? Lavt selvværd? 

Rigtig mange mennesker har disse tanker, men det er med til at forhindre at deres ønsker går i opfyldelse. Ved at fokusere på din manifestation, kan du sørge for, at dine ønsker går i opfyldelse. 

Men hvad er manifestation? Og hvordan manifesterer du det, du drømmer om? Det er spørgsmålet, som jeg vil forsøge at give dig svar på i dette indlæg. 

 

Manifestation 

At manifestere handler grundlæggende om, at du tiltrækker dét, du fokuserer på. Det gælder både om du fokuserer på noget positivt eller noget negativt. Dine tanker skaber dine følelser, som skaber dine handlinger og dermed dit liv. 

Du manifesterer hele tiden hvad end det er bevidst eller ubevidst. Spørgsmålet er bare, hvad du manifesterer?  

Det altafgørende er derfor, at du manifesterer bevidst og kun fokuserer på dét, du gerne vil tiltrække. Hvis du ikke manifesterer dine ønsker bevidst, kan de negative manifestationer hurtigt tage overhånd. Negative tanker skaber negative følelser, som er med til at blokere dine positive manifestationer. Heldigvis kan nye positive tanker ændre, hvad de gamle tanker har skabt, og det betyder, at du altid har mulighed for at ændre dit tankemønster og dermed, hvad du tiltrækker. 

 

Loven om tiltrækning 

Manifestation baserer sig på de 12 universelle love hvor den primære lov er loven om tiltrækning. Loven om tiltrækning går ud på, at du får mere af det, du fokuserer på. Du har sikkert hørt, at dét du sender ud, får du tilbage – nogle kender det som karma.  

Nogle gange må man nive sig selv i armen, fordi de vildeste ting sker med manifestation. Jeg har på få år bl.a. manifisteret mit drømmehus, min drømmebil og mit drømmejob. 

Det er enormt vigtigt, at når du ønsker at manifestere noget, så skal ønsket komme inde fra dit hjerte. For hvis ønsket ikke kommer dybt nok indefra, bliver det overfladisk. Og du kan ikke manifestere noget overfladisk, fordi det skal stemme overens med den, du er. 

Mærker du ikke en dyb glæde, når du manifesterer, og glemmer du dit ønske efter en kort stund, så er det fordi, du ikke vibrerer på samme frekvens som dit ønske. Det er med stor sandsynlighed, fordi dit ego er på spil. Lader du dit ego tale, så er dit ønske ikke dybt nok forbundet med din indre kerne, og så kan du ikke manifestere.  

Når dit manifest derimod er i vibration med din sjæl, vil du opleve en stor glæde fylde din krop, idet du forestiller dig dit største ønske gå i opfyldelse. 

 

Lykkes med at manifestere

At ændre sit liv og manifestere sine drømme kræver høj bevidsthed. Det kræver nemlig en omprogrammering af alle de tankemønstre, som du har lært indtil videre i dit liv. Hvis du synes det føles svært, skal du bare vide, at det er helt naturligt, når man udvikler sig.

Hvis du har brug for hjælp i processen, står jeg klar til at hjælpe dig på et af mine online forløb. Her vil jeg give dig kærlige skub og hjælpe dig til at opnå dit drømmeliv på alle plan. 

Alt er energi

Både du og jeg, vores handlinger, borde, stole, bygninger – ja alt! – er energier, der vibrerer på høj eller lav frekvens. Det kan måles rent fysisk, og man ved også, at lige tiltrækker lige. Når du er glad, taknemmelig, har det sjovt, eller når du tænker på noget, der gør dig glad vibrer du på en høj frekvens. Det tiltrækker ting, der også er på en højt vibrerende frekvens. Det samme gælder, hvis du er på en lav frekvens – så tiltrækker du flere ting på en lav frekvens. Det kender du sikkert fra ordsproget: ’En ulykke kommer sjældent alene’.  

Energier er det underlæggende princip for, at manifestation kan finde sted. Dit mindset og dermed din vibration er vigtig for, at du kan manifestere dine drømme. Vi manifesterer konstant, og derfor bliver du nødt til at arbejde med, hvor du lægger dit fokus. 

Når vi er splittet, har vi ikke samme præcision i vores tanker (energi), som når vi har et klart mål. To modsatrettede energier ophæver altid hinanden, så vær klar i spyttet om, hvad du gerne vil tiltrække ind i dit liv. 

Du skal også vide, at universet ikke kender ordet ”IKKE”. Hvis du eksempelvis siger: ”Jeg vil ikke have mere gæld”, så opfattes det som ”Jeg VIL have mere gæld”. Det du vander, det vokser, og derfor skal vi fokusere på det, vi gerne vil have – eksempelvis ”mange penge” i stedet for ”ingen gæld”. 

Drøm stort – for alt er muligt

Du vil helt sikkert blive prøvet af / få en følelse af, at du ikke kan finde ud af det. At det nok ikke er det rigtige tidspunkt. At du ikke er sikker på, at det er dét, du vil. At det også er for hårdt, og så videre. Den største blokering for manifestation er disse tanker.  

Ingen kan være positivt indstillet hele tiden, men du kan lære at styre dine tanker i en positiv retning. For som sagt, skaber dine tanker dine følelser, som skaber dine handlinger og dermed dit liv.  

I mine online forløb, vil jeg komme med gyldne redskaber til, hvordan du skaber et positivt mindset, undgår faldgruberne, tager ansvar for dit eget liv og hæver din vibration. Hermed kan du tiltrække akkurat det, din sjæl hungrer efter.  

Den vigtigste faktor for manifestation er, at du har tillid. Tillid til processen. Tillid til din drøm. Tillid til dig selv og tillid til universet.

 

Jeg hepper på dig! 

Handling skaber forvandling
og du kan opnå dit drømmeliv hvis du
sætter handling bag