Foredrag

Rejsen mod drømmelivet med  spirituel mentor og clairvoyant
i over 26 år, Helle Frølund.

Aktuelt foredrag – Helbred dig selv

Jeg holder inspirerende foredrag om at være født med clairvoyante evner og om at kunne se ind bag illusionens slør. Jeg fortæller, hvordan jeg forløste mig selv og rejste mig efter 2 år i sengen med en hjertefejl.

Mit foredrag handler om hvordan jeg selv skulle se døden i øjnene flere gange, før jeg lærte at tage vare på mig selv og forstå hvad kroppen prøvede at fortælle mig.

Jeg fortæller om, hvorfor vi bliver syge set ud fra et holistisk perspektiv – og inspirerer på hjerteligste vis til hvordan vi kan helbrede os selv, når først vi forstår de biopsykologiske mekanismer og sammenhængen mellem krop og sind.

Jeg viser gennem små øvelser, hvordan du kan arbejde med netop din krop og dit sind – og skabe forståelse for dens budskaber til dig.

På denne smukke aften fortæller Helle om:

Hvordan hun har brugt manifestation og tegn til at blive
guidet af universet på hendes rejse og manifestere drømmelivet

Hvordan hun har brugt loven om tiltrækning til at gå fra sengeliggende
med hjertefejl til at sige nej til hjerteoperationen og blive rask 

Hvordan hendes klienter bruger loven om tiltrækning til at manifestere deres drømmeliv

Hvordan du kan bruge aktiveringskoder til at skabe den forandring du ønsker

Jeg vil elske at komme ud at holde foredrag for Jer

Kontakt mig på mail for at booke
eller høre nærmere om foredraget

mail@hellefroelund.dk

Vil du ændre noget i dit liv må
du ændre din bevidsthed ”

Spirituel guide & Mentor

Min dyrebare gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er så taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjælpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnå dit drømmeliv på alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk.

Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmæssige tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjæle som enten har gennemgået en stor sorg, har mærket fysiske smerter, har stået midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har været for store eller for små. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!