DRØMMEREJSEN

Vil du med mig på en spirituel
højt dimensionel dannelsesrejse?

På mit 6 måneders stærke, transformerende online uddannelsesforløb “DRØMMEREJSEN” lærer du de stærkeste og mest transformerende redskaber, med udgangspunkt i den hawaianske filosofi ho’oponopono, til at bryde 100 % fri
 fri på alle plan!

Er du der hvor…

Du definerer dig selv som en Spirituel person, men du føler du mangler én af følgende:

◊ Du mangler, at dit højere selv trækker dig mod sig. Sagt med andre ord: Du forsøger at leve dit højeste selv efter bedste evne, fremfor at dit højeste selv strømmer gennem dig i flow.

◊ Du er kommet langt, men du ved, at du stadig har mere i dig at give. Du har stadig et højere niveau gemt i dig.

◊ Du mangler stadig at slippe nogle skyggesider, og der er noget der unødvendigt bremser din udvikling.

◊ Du mangler stadig at knække koden til et liv domineret af flow og lethed.

Hvis du har en af de ovennævnte mangler, så vil dette
Next Level forløb falde i god jord hos dig 😉

På dette Next Level transformerende 6 mdrs. forløb

Får du mine mest powerfulde redskaber, der skaber det vildeste flow mellem dig og universet.

Du kommer til at gå i takt med den guddommelige skaberkraft i dig, så der er fuld fart og flow i dig.

De redskaber, teknikker og værktøjer jeg giver dig på dette forløb, er simpelthen for kraftfulde og kræver den dybeste tillid til universet. Derfor er disse metoder samlet på et Next Level forløb for sig selv, da det vil være for overvældende at introducere for dem, der befinder sig i den indledende fase af deres spirituelle rejse.

Helle Frølund – Clairvoyant og Business mentor

Jeg er clairvoyant og ser dit naturlige potentiale og dine begrænsninger. Jeg bruger mine evner til at guide dig fra nuet og til et kvantespring ind i endnu mere succes med dine forretningstiltag. Jeg viser dig dine muligheder – du tager selv dine valg.

Mit speciale er manifestation. Jeg lærer dig at du kan manifestere et mål og omdanne tanke og ønske til virkelighed. Jeg har selv drevet min millionforretning sådan altid, og jeg har set det ske for mine klienter igen og igen.

Grunden til, jeg lykkes med at drive forretning med succes og på mine præmisser er, at jeg altid driver min forretning fra hjertet og ud fra min intuition. Det er dét, jeg er her for at lære dig.

Kan du svare JA til flere af disse spørgsmål?

Passer du på nogle af disse beskrivelser, og kan du svare ja til flere af disse spørgsmål, er jeg overbevist om, at dette forløb er dit kald og et match til dine behov og vildeste visioner. Kan du svare ja til alle, ja så ses vi jo nok på den anden side dyrebare sjæl 😉

Har du fuld tillid til universet?

Er du klar til at tage dit liv til Next Level?

Er du klar til at skinne soleklart og integrere dit højeste selv?

Er du klar til at lade tvivl og usikkerhed ligge, fordi du stoler på det næste er mere dig?

Er du klar til at lære fuldt ud at stole på din intuition og efterleve den i fuld tillid, da du ved, universet har dig?

Hvad opnår jeg mere præcist med Drømmerejsen?

For dig betyder det således, at du kommer til at sætte dig selv i balance med dit højeste selv, som smitter af på dine medmennesker på alle plan.

Disse metoder er en nøgle til at opløse negative bindinger, således du kan neutralisere dine negative overbevisninger, inkl. de ubevidste, og du kan hermed skabe alt.

Metoderne arbejder i fortiden, i nutiden og i fremtiden, og den genopretter harmoni i dit liv. Metoderne er stærke værktøjer til konfliktløsning og til spirituel, følelsesmæssig og fysisk rensning. De fjerner alle former for blokeringer – spirituelle, følelsesmæssige og fysiske. De kan ligeledes bruges til at ”rense” dine relationer.

Du vil altså rense dit sind og derefter helbrede det.

Dette gør, at du kan skabe og udleve dine vildeste drømme.

Flere penge

Mere kærlighed og glæde

Din drømmepartner

Frigive vægt

Din drømmebolig

Mere energi

Et sundere og bedre helbred

Dit drømmejob

Et selvstændigt virke

Flere og bedre relationer mv.

Når processerne udføres korrekt, sættes “tingene” korrekt tilbage til zero (nulpunkt). Du har INGEN begrænsninger på zero. Her kan du skabe og opnå alt, og jeg hjælper dig hele vejen.

Albert Einstein udtrykte: “Vi kan ikke løse et problem på samme niveau, som det er skabt.” Når vi kommer tilbage på zero, ser vi løsningen.

Buddha kaldte det Void. Kristus betegnede det som The Kingdom of Heaven.

Lad freden skinne gennem ethvert mørke indeni dig, og vejen vil føre dig til den ultimative kærlighed og taknemmelighed, der vil stråle fra dig som et oplyst menneske ud i verden.

Du modtager læringen igennem:

High-Level Materiale
i form af videoer, arbejdshæfter,
energikoder, mantraer.

Powerfulde lydfiler, visualiseringer og
guidede meditationer.

Helt konkrete redskaber og trin som jeg aldrig har delt før.

Er du klar til at sætte dig selv helt fri og skabe det liv, som du drømmer om?

For at sikre at dette forløb giver dig den tranformation du søger,
og at vi er det helt rette match, foreslår jeg altid en uforpligtende gratis afklaringssession.

Dette får du på Drømmerejsen

Koden til dit drømmeliv

Dette modtager du på forløbet

Undervisningsmateriale (videoer)
Energikoder
Redskaber og teknikker
Visualiseringer og meditationer
Lydfiler
PDF-filer

Koden til dit drømmeliv

LUKKET FACEBOOKGRUPPE

Du inviteres ind i et trygt rum af ligesindede, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen. Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se livestreaminger og stille spørgsmål direkte til mig og mine assistenter.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 1
HEALINGSBEHANDLING

Denne powerfulde healingsbehandling kan støtte dig i, at heale, forløse og slippe alle dine gamle følelser og traumer, der holder dig tilbage fra at skabe dit drømmeliv på alle plan.

Koden til dit drømmeliv

Bonus 2
Krone chakra healingsbehandling

Kronechakra healingsbehandlingen på over 26 minutter, en intro video og en pdf beskrivelse samt en ca. 4 minutters rensende “sang”, som renser al mørke væk fra dit indre, så du kan åbne dit kronechakra 100%.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 3
100% Ro & Nulstillings meditation

Jeg har lavet en enestående meditation, der skaber fred og ro i din krop, sind og ånd, så du med lethed kan manifestere og skabe dit drømmeliv.

DRØMMEREJSEN

Disclaimer : dette forløb kan ikke stå i stedet for lægehjælp, medicin m.m

Se her hvad tidligere kursister siger om at arbejde sammen med mig

Hvordan er Drømmerejsen anderledes fra Koden til dit Drømmeliv?

“Koden til dit drømmeliv” er et onlineforløb, der starter fra bunden med at øge din bevidsthed. Forløbet vil skabe dit powerfulde grundfundament, hvorpå en forandring og transformation af dit dyrebare ‘jeg’ kan skabes.

Drømmerejsen er en overbygning til det første forløb “Koden til dit drømmeliv”. En metafor for at beskrive forskellen kan sætte op således: “Koden til dit drømmeliv” er læren omkring bilens motor, og hvordan du indkoder din GPS til din drømmedestination. Du lærer, hvordan du får bilen op at køre på din livsbane, og hvordan du holder motoren i gang, så bilen ikke går i stå midt på vejen. Du bliver med mit onlineforløb “Koden til dit drømmeliv” selvkørende mod dit absolutte drømmeliv.

Mit onlineforløb “Drømmerejsen” er next level, det vil lære dig hvordan du med lethed skifter gear. Her vil du lære din bil/dig selv endnu dybere at kende. “Drømmerejsen” er designet til at lære dig, hvordan du hurtigt og effektivt får skiftet fra 3. gear til 5. gear, så du bare cruiser derudaf mod dine drømme.

Derfor kræver “Drømmerejsen”, at du har styr på fundamentet, og at du har tiltro til universets guddommelige kræfter. Forløbet giver dig unikke energikoder, der gør dig i stand til hurtigt og effektivt at skifte gear, så du kommer op i topfart på ingen tid! Derfor kræver dette fuld tillid til den spirituelle verden, da mistillid bremser dig og derved dine resultater.

Succeskriteriet for at skabe de smukkeste og mest transformerende resultater på “Drømmerejsen” opnår du ved at overgive dig til universet og dit højere selv. Man bruger for meget brændstof på at køre i de lavere gear, fordi man har for høje omdrejninger. Det slider unødvendigt på en. Derfor vil jeg invitere dig med på mit onlineforløb “Drømmerejsen”. Her har du rig mulighed for hurtigt og effektivt at ankomme til DIN drømmedestination uden at brænde sammen på vejen.

Har du ikke været igennem “Koden til dit drømmeliv”, men har du en enorm tillid til universet, så er dette forløb som skabt til dig. Er du klar til at tune din racerbil og føre den mod dit drømmeliv? Så er du det helt rigtige sted, smukke! At hjælpe mennesker med lige netop dette er en af mine gaver i dette liv.

Jeg elsker, elsker, elsker at guide andre mennesker og give dem unikke redskaber til at lade dem stråle soleklart og stærkt i eget lys. Mine onlineforløb er skabt online helt bevidst, fordi jeg nyder at kunne hjælpe så mange som muligt med at skabe deres drømmeliv. Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere alt, du drømmer om at opnå, mens du er her.

Hvad gør jeg, når jeg har købt et onlineforløb hos Helle?

Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige nøgler, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt et forløb, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. Her får du direkte adgang til det eller de forløb, som du har investeret i gennem platformen Simplero.

Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

Materialet er dit for evigt fra købstidspunktet! Du vil modtage links til det forløb, du har købt på mail, og dernæst bliver du  videresendt til Simplero, som er den platform forløbene er skabt i.  På Simplero har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PDF-arbejdsark mm. ned på din egen computer.

Kan jeg gennem et online forløb stille spørgsmål til Helle?
Ja, det kan du tro! Du får mulighed for at blive tilknyttet en lukket Facebook-gruppe for alle deltagre på forløbet, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig og sparre med de andre kursister.

Hvis oplever nogle tekniske udfordringer bedes du sende en mail til support@hellefroelund.dk.

Hvad kan jeg selv gøre, for at få mest muligt ud af forløbet?

Min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. Det forholder sig nemlig sådan, at det naturligvis ikke er nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente miraklerne kommer dumpende. Nej kære, der er brug for at du tager handling! At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed, udholdenhed og vedholdenhed. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage og lader din sjæl vise dig vejen. Bare at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje.