fbpx

Er du klar til at sætte dig selv helt fri og dermed skabe det liv, som du ønsker dig?

Vil du ikke længere nøjes?

På mit 6 måneders stærke, transformerende online uddannelsesforløb “DRØMMEREJSEN” lærer du de stærkeste og mest transformerende redskaber til at bryde 100 % fri – fri på alle plan!

Hvordan er Drømmerejsen anderledes fra Koden til dit drømmeliv?

“Koden til dit drømmeliv” er et onlineforløb, der starter fra bunden med at øge din bevidsthed. Forløbet vil skabe dit powerfulde grundfundament, hvorpå en forandring og transformation af dit dyrebare ‘jeg’ kan skabes.

Drømmerejsen er en overbygning til det første forløb “Koden til dit drømmeliv”. En metafor for at beskrive forskellen kan sætte op således: “Koden til dit drømmeliv” er læren omkring bilens motor, og hvordan du indkoder din GPS til din drømmedestination. Du lærer, hvordan du får bilen op at køre på din livsbane, og hvordan du holder motoren i gang, så bilen ikke går i stå midt på vejen. Du bliver med mit onlineforløb “Koden til dit drømmeliv” selvkørende mod dit absolutte drømmeliv.

Mit onlineforløb “Drømmerejsen” er next level, det vil lære dig hvordan du med lethed skifter gear. Her vil du lære din bil/dig selv endnu dybere at kende. “Drømmerejsen” er designet til at lære dig, hvordan du hurtigt og effektivt får skiftet fra 3. gear til 5. gear, så du bare cruiser derudaf mod dine drømme.

Derfor kræver “Drømmerejsen”, at du har styr på fundamentet, og at du har tiltro til universets guddommelige kræfter. Forløbet giver dig unikke energikoder, der gør dig i stand til hurtigt og effektivt at skifte gear, så du kommer op i topfart på ingen tid! Derfor kræver dette fuld tillid til den spirituelle verden, da mistillid bremser dig og derved dine resultater.

Succeskriteriet for at skabe de smukkeste og mest transformerende resultater på “Drømmerejsen” opnår du ved at overgive dig til universet og dit højere selv. Man bruger for meget brændstof på at køre i de lavere gear, fordi man har for høje omdrejninger. Det slider unødvendigt på en. Derfor vil jeg invitere dig med på mit onlineforløb “Drømmerejsen”. Her har du rig mulighed for hurtigt og effektivt at ankomme til DIN drømmedestination uden at brænde sammen på vejen.

Har du ikke været igennem “Koden til dit drømmeliv”, men har du en enorm tillid til universet, så er dette forløb som skabt til dig. Er du klar til at tune din racerbil og føre den mod dit drømmeliv? Så er du det helt rigtige sted, smukke! At hjælpe mennesker med lige netop dette er en af mine gaver i dette liv.

Jeg elsker, elsker, elsker at guide andre mennesker og give dem unikke redskaber til at lade dem stråle soleklart og stærkt i eget lys. Mine onlineforløb er skabt online helt bevidst, fordi jeg nyder at kunne hjælpe så mange som muligt med at skabe deres drømmeliv. Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere alt, du drømmer om at opnå, mens du er her.

Er du der hvor…

Du definere dig selv som en Spirituel person, men du føler du mangler én af følgende:

◊ Du mangler at dit højere selv trækker dig mod sig. Sagt med andre ord: Du forsøger at leve dit højeste selv efter bedste evne, fremfor at dit højeste selv strømmer gennem dig i flow.

◊ Du er kommet langt, men du ved, at du stadig har mere i dig at give. Du har stadig et højere niveau gemt i dig.

◊ Du mangler stadig at slippe nogen skyggesider, og der er noget der unødvendigt bremser din udvikling.

◊ Du mangler stadig at knække koden til et liv domineret af flow og lethed.

Hvis du har en af de ovennævnte mangler, så vil dette
Next Level forløb falde i god jord hos dig 😉

“ Lad freden skinne gennem ethvert mørke indeni dig og vejen vil føre dig til den ultimative kærlighed og taknemmelighed der vil stråle fra dig som et oplyst menneske ud i verden ”

På dette Next Level transformerende 6 mdrs. forløb

Får du mine mest powerfulde redskaber, der skaber det vildeste flow mellem dig og universet.

Du kommer til at gå i takt med den guddommelige skaberkraft i dig, så der er fuld fart og flow i dig.

De redskaber, teknikker og værktøjer jeg giver dig på dette forløb, er simpelthen for kraftfulde og kræver den dybeste tillid til universet. Derfor er disse metoder samlet på et Next Level forløb for sig selv, da det vil være for overvældende at introducere for dem, der befinder sig i den indledende fase af deres spirituelle rejse.

Kan du svare JA til flere af disse spørgsmål?

Passer du på nogle af disse beskrivelser, og kan du svare ja til flere af disse spørgsmål, er jeg overbevist om, at dette forløb er dit kald og et match til dine behov og vildeste visioner. Kan du svare ja til alle, ja så ses vi jo nok på den anden side dyrebare sjæl 😉

Har du fuld tillid til universet?

Er du klar til at tage dit liv til Next Level?

Er du klar til at skinne soleklart og integrere dit højeste selv?

Er du klar til at lade tvivl og usikkerhed ligge, fordi du stoler på det næste er mere dig?

Er du klar til at lære fuldt ud at stole på din intuition og efterleve den i fuld tillid, da du ved, universet har dig?

Alright, alright, dette forløb er et godt match for mig,
men hvad opnår jeg mere præcist?

For dig betyder det således, at du kommer til at sætte dig selv i balance med dit højeste selv, som smitter af på dine medmennesker på alle plan.

Disse metoder er en nøgle til at opløse negative bindinger, således du kan neutralisere dine negative overbevisninger, inkl. de ubevidste, og du kan hermed skabe alt.

Metoderne arbejder i fortiden, i nutiden og i fremtiden, og den genopretter harmoni i dit liv. Metoderne er stærke værktøjer til konfliktløsning og til spirituel, følelsesmæssig og fysisk rensning. De fjerner alle former for blokeringer – spirituelle, følelsesmæssige og fysiske. De kan ligeledes bruges til at ”rense” dine relationer.

Du vil altså rense dit sind og derefter helbrede det.

Dette gør, at du kan skabe og udleve dine vildeste drømme.

Flere penge

Mere kærlighed og glæde

Din drømmepartner

Frigive vægt

Din drømmebolig

Mere energi

Et sundere og bedre helbred

Dit drømmejob

Et selvstændigt virke

Flere og bedre relationer mv.

Når processerne udføres korrekt, sættes “tingene” korrekt tilbage til zero (nulpunkt). Du har INGEN begrænsninger på zero. Her kan du skabe og opnå alt, og jeg hjælper dig hele vejen.

Albert Einstein udtrykte: “Vi kan ikke løse et problem på samme niveau, som det er skabt.” Når vi kommer tilbage på zero, ser vi løsningen.

Buddha kaldte det Void. Kristus betegnede det som The Kingdom of Heaven.

Lad freden skinne gennem ethvert mørke indeni dig, og vejen vil føre dig til den ultimative kærlighed og taknemmelighed, der vil stråle fra dig som et oplyst menneske ud i verden.

Dette får du hver 4. uge i forløbet:

 

  • Undervisningsmateriale (videoer)
  • Energikoder
  • Redskaber og teknikker
  • Lydfil
  • PDF-fil
  • Visualisering
Koden til dit drømmeliv

Bonus

Du får adgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen.

Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se LIVES (livestreaminger) og stille spørgsmål direkte til mig.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Ansvar og praktiske oplysninger

Det er vigtigt, at du er indforstået med, at dette forløbs redskaber, guidede meditationer, teknikker, energikoder, undervisningsmateriale mv., som jeg giver dig undervejs i forløbet, kan hjælpe dig RIGTIG langt, men at du stadig selv skal tage ansvar og handle for at skabe dit drømmeliv. – Du er skaberen af dit eget drømmeliv. Jeg levere blot en bevist tilgang, som har hjulpet mange til deres drømmeliv.

Forløbet er online, og du kan tage det i dit helt eget tempo; ingen stress på noget plan overhovedet. Tilmed har du kurset til evigt eje, da det kan downloades, så du kan gense det igen og igen – når behovet opstår.

Start din rejse idag, hvor vi sammen åbner op for magien, så du kan skabe dit drømmeliv. Det bliver virkelig powerfuldt, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få dig med på rejsen mod dit drømmeliv! 🌟

Er du klar til din store transformation?

Lad mig hjælpe dig med at opnå det magiske & fantastiske liv, som din sjæl kalder på og lad mig hjælpe dig til at udleve dit fulde potentiale – det bliver utrolig magisk og transformerende!