Kontakt Helle Frølund

Brænder du inde med spørgsmål, tvivl eller nysgerrighed omkring mine forløb? Så tøv ikke, jeg forløser med glæde hvad end du har på hjerte.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du finde en oversigt over spørgsmål, som forhåbentlig forløser det du har på hjerte.

Hvis ikke – må du hellere end gerne udfylde kontaktformularen nedenunder 🎔

Hvem er onlineforløbene hos Helle skabt til?

Onlineforløbene er skræddersyet specielt til dig, som er klar til at tage ansvar for dit liv. Dig som ved, der bare er mere for dig derude. Dig som er klar til at skabe dit absolutte drømmeliv, og ikke længere vil nøjes. Selvudvikling har ingen alder, og de er derfor skabt til alle med en indre passion om at udleve sjælens fulde potentiale. De er skabt med kærlighed til dig som er parat til at følge din livsbane.

Kan Helle hjælpe mig med at finde mit livskald?

Uanset hvilket forløb du vælger, så kan jeg hjælpe dig med at finde dit sjælekald. Jeg giver dig de mest powerfulde teknikker, som lærer dig at leve med hjertet forrest fremfor hovedet, som ofte er med til at blokere for, at vi står i vores absolutte højeste lys. Med mine clairvoyante evner kan jeg se dit dybeste potentiale, og vil elske at vejlede og støtte dig i at finde den mest perfekte vej, der passer til netop dig. Jeg har arbejdet med at hjælpe mennesker til at finde deres livskald i mere end 25 år, så jeg har en dyb erfaring på området. Men du behøves jo ikke nøjes med mine ord, hør hvad andre deltagere siger her.

Hvad kan jeg selv gøre, for at få det hele ud af et onlineforløb hos Helle?

Arhmen min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. For det er naturligvis ikke nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente, at miraklerne kommer dumpende. Der er behov for at du tager action. At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed og ved- og udholdenhed. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage, og lader din sjæl vise dig vejen. Men kære, bare dét at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje – du skal nok klare det.

Findes der et netværk for dem som er med på onlineforløb hos Helle?

Ja – på mit onlineforløb ‘Koden Til Dit Drømmeliv’ er der helt eksklusivt oprettet en lukket Facebook-gruppe, med mere end 75 kursister, som alle har færdiggjort eller er i gang med at gennemføre kurset. Her deler de sparring, selvkærlig boost og råd med hinanden hver eneste dag. Det er virkelig et helt unikt sted og et fællesskab af mennesker med højt vibrerende energi, der kærligt hjælper hinanden, hepper og støtter. I gruppen holder jeg desuden Q&A-livekald to gange om måneden, hvor man altid gerne må stille spørgsmål.

Kan jeg gennem mit online forløb stille spørgsmål til Helle?

Det kan du tro! Der er lidt forskellige måder, hvorpå vi kan gå i dialog og jeg kan hjælpe dig med din problemstilling / dit spørgsmål.

Til ‘Koden Til Dit Drømmeliv’ & ‘Drømmerejsen’, eksisterer der lukkede Facebook grupper. I disse grupper har du mulighed for at stille spørgsmål, og hvis ikke den støttende energi fra resten af gruppens medlemmer allerede har forløst din problemstilling, så kan du altid regne med et svar fra mig.

Derudover laver jeg, eller en fra mit team, Live opkald med Q&A to gange i måneden i ‘Koden Til Dit Drømmeliv’ – og een gang i måneden et Live Zoom opkald på forløbet ‘Drømmerejsen’.

Alle Live-kald bliver gemt, så du kan tilgå dem, præcis når det passer dig. Gruppen er et vidunderligt ekstra boost til forløbet.

Du har altid mulighed for at stille spørgsmål inde på hvilket som helst online forløb, som jeg besvarer løbende og med største fornøjelse.

Er der mulighed for at få 1:1 sessioner med Helle?

JA! Helt ekstraordinært for dig der vil speede processen op og skyde de vildeste genveje, har jeg skabt et 1:1 Mentorforløb. For at kunne komme i betragtning, er det meget vigtigt for mig, at vi tager en afklarende samtale – for at finde ud af, om vi to er et rigtig godt match. Derudover kræver det, at der er ledige pladser – og du er naturligvis altid velkommen til at blive skrevet på ventelisten. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og vil ELSKE at hjælpe dig, med at opnå dine vildeste drømme.

Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

Nej – materialet er dit for evigt fra købstidspunktet. Du vil modtage links til det forløb, du har købt på mail, og dernæst bliver du  videresendt til Simplero, som er det program forløbene er skabt i. Her har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PDF-arbejdsark mm. til din egen computer, og vupti! Så er det dit, kære.

Hvad gør jeg når jeg har købt en online forløb hos Helle?

Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige nøgler, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt et forløb, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. Her får du direkte adgang til det eller de forløb, som du har investeret i.

Kan Helle bookes til foredrag?

Yes, med stor fornøjelse! Jeg kan bookes til at komme ud og afholde mit foredrag ‘Helbred Dig Selv’, hvor du som deltager vil få enestående redskaber til at arbejde med dit sind og din krop – og lære at forstå dens budskaber til dig. Derudover kommer jeg med en spændende fortælling om, hvordan det er at være født med clairvoyante evner, og om at kunne se ind bag illusionens slør. Kontakt mig hjertens gerne, for at høre mere på mail@hellefroelund.dk

Er der steder hvor jeg kan læse om andres oplevelser af forløbene hos Helle?

Det kan du tro! Her er et link, skønne dig: www.hellefroelund.dk/referencer/

Foregår alle forløbene online?

NÆSTEN alle – og det er bare helt fantastisk, for så har du mulighed for at være med hvorend i verden du befinder dig!

Mine fysiske forløb er Abundance og Livstransformator, som pt. ikke afholdes reglmæssigt, men du kan læse meget mere om de 2 forløb her, og skrive dig på venteliste, hvis du foretrækker at møde fysisk op. Dog har mange af deltagerne på de online forløb udtrykt, at de på ingen måde savner den fysiske form, og de fleste finder større frihed ved at det foregår online.

Spirituel guide & Mentor

Min dyrebare gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er så taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjælpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnå dit drømmeliv på alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk.

Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmæssige tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjæle som enten har gennemgået en stor sorg, har mærket fysiske smerter, har stået midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har været for store eller for små. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!