Kontakt Helle Frølund

Brænder du inde med spørgsmål, tvivl eller nysgerrighed omkring mine forløb? Så tøv ikke, jeg forløser med glæde hvad end du har på hjerte.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du finde en oversigt over spørgsmål, som forhåbentlig forløser det du har på hjerte.

Hvis ikke – må du hellere end gerne udfylde kontaktformularen nedenunder 🎔

Hvem er onlineforløbene hos Helle skabt til?

Onlineforløbene er skræddersyet specielt til dig, som er klar til at tage ansvar for dit liv. Dig som ved, der bare er mere for dig derude. Dig som er klar til at skabe dit absolutte drømmeliv, og ikke længere vil nøjes. Selvudvikling har ingen alder, og de er derfor skabt til alle med en indre passion om at udleve sjælens fulde potentiale. De er skabt med kærlighed til dig som er parat til at følge din livsbane.

Kan Helle hjælpe mig med at finde mit livskald?

Uanset hvilket forløb du vælger, så kan jeg hjælpe dig med at finde dit sjælekald. Jeg giver dig de mest powerfulde teknikker, som lærer dig at leve med hjertet forrest fremfor hovedet, som ofte er med til at blokere for, at vi står i vores absolutte højeste lys. Med mine clairvoyante evner kan jeg se dit dybeste potentiale, og vil elske at vejlede og støtte dig i at finde den mest perfekte vej, der passer til netop dig. Jeg har arbejdet med at hjælpe mennesker til at finde deres livskald i mere end 25 år, så jeg har en dyb erfaring på området. Men du behøves jo ikke nøjes med mine ord, hør hvad andre deltagere siger her.

Hvad kan jeg selv gøre, for at få det hele ud af et onlineforløb hos Helle?

Amen min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. Det forholder sig nemlig sådan, at det naturligvis ikke er nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente miraklerne kommer dumpende. Nej kære, der er brug for at du tager action! At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed er ved- og udholden. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage og lader din sjæl vise dig vejen. Bare at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje – Du skal nok klare den!

Findes der et netværk for dem som er med på onlineforløb hos Helle?

Nu skal du bare høre sveske! På mit onlineforløb Koden Til Dit Drømmeliv er der helt eksklusivt oprettet en lukket Facebook-gruppe med mere end 45 kursister, som alle sammen har færdiggjort eller er godt i gang med at gennemføre kurset. Her deler de sparring, selvkærlige boosts og råd med hinanden hver eneste dag. Det er virkelig et fuldstændig unikt fællesskab med vild højtvibrerende energier, hvor jeg desuden holder Q&A-livekald i gruppen to gange om måneden, hvor man altid har mulighed for at stille spørgsmål.

Kan jeg gennem et online forløb stille spørgsmål til Helle?

Det kan du tro! Der er lidt forskellige måder, hvorpå vi kan gå i dialog for at forløse din problemstilling/spørgsmål.

Til Koden Til Dit Drømmeliv & Quantum Business samt Drømmerejsen, eksistere lukkede FB grupper. I disse FB grupper har du mulighed for at stille spørgsmål på gruppen, hvis ikke den strålende og støttende energi fra resten af gruppens medlemmer allerede har forløst din problemstilling, så kan du altid regne med et svar fra mig.

Derudover er der Live Q&A’s 2 gange i måneden på de 2 førstnævnte forløb, og 1 gang i måneden et Zoom kald på Drømmerejsen forløbet.

Kan du ikke deltage på livekald, så don’t you worry! De bliver gemt, så du kan tilgå dem, når det passer bedst hos dig. Gruppen er bare et vidunderligt ekstra boost til forløbet.

Og og og, så har du altid mulighed for at stille spørgsmål inde på hvilket som helst online forløb, som jeg besvarer med største fornøjelse inden for 48 timer.

Er der mulighed for at få 1:1 sessioner med Helle?

JA! Helt ekstraordinært for dig der vil speede processen op og skyde de vildeste genveje,  har jeg skabt et 1:1 Mentorforløb. For at kunne tages i betragtning, er det så vigtigt for mig, at vi tager en afklarende samtale, for at finde ud af, om vi to er et match. Derudover kræver det, at der er ledige pladser – og du er naturligvis altid velkommen til at blive skrevet på ventelisten. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og vil ELSKE at få dig til stjernerne.

Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

Materialet er dit for evigt fra købstidspunktet! Du vil modtage links til det forløb, du har købt på mail, og dernæst bliver du  videresendt til Simplero, som er det program forløbene er skabt i.  På Simplero har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PFD-arbejdsark mm. ned på din egen computer, og vupti! Så er det dit, skønne.

Hvad gør jeg, når jeg har købt et onlineforløb hos Helle?

Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige nøgler, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt et forløb, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. Her får du direkte adgang til det eller de forløb, som du har investeret i.

Kan Helle bookes til et foredrag?

Yes, med stor fornøjelse! Jeg kan bookes til at komme ud og afholde mit pragtfulde foredrag, Helbred Dig Selv, hvor du som deltager vil få enestående redskaber til at arbejde med din krop og dit sind – og lære at forstå dens budskaber til dig. Derudover kommer jeg med en spændende fortælling om, hvordan det er at være født med clairvoyante evner og om at kunne se ind bag illusionens slør. Kontakt mig for at høre mere på mail@hellefroelund.dk

Er der steder hvor jeg kan læse om andres oplevelser af forløbene hos Helle?

Det kan du tro! Her er et link, skønne dig.

Foregår alle forløbene online?

NÆSTEN alle – og det er bare helt fantastisk, for så har du mulighed for at være med omend du sidder på et hotelværelse på forretningsrejse, i dit køkken, på et bjerg i udlandet eller måske endda på månen! Mine fysiske forløb er Abundance og Livstransformator, som pt. ikke afholdes reglmæssigt, men du kan læse meget mere om de 2 forløb her, og skrive dig på venteliste, hvis du foretrækker at møde fysisk op. Dog har mange af deltagerne på de online forløb udtrykt, at de på ingen måder savnede den fysiske form, og de fleste finder større frihed ved online.