Personlige & spirituelle udviklingsforløb

Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv.
Det er mit livs formål, og derfor jeg er blevet sat på denne jord.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv.

Mine fysiske forløb bliver pt. kun tilbudt lejlighedsvis og via email. Der er p.t. ikke en dato i kalenderen. Du får det tilbudt, når jeg modtager en inspireret handling fra universet, så skriv dig op under forløbet eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

>Hold mus/finger over boksene<

Livstransformator

Kom med på en fælles rejse imod en fundamental livstransformation, der vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed.
Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via biopsykologisk bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra fortidens dogmer.
Du lærer at forstå kroppens sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde så du kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.

Skriv dig på venteliste her

Abundance

På Abundance kurset undervises du i forskellige energi-teknikker, der skaber overskud i dit liv og resultater, du kun drømmer om! Hurtigt, nemt og enkelt.
Alt i universet har en energi. Din krop udleder elektromagnetisk energi og når kroppens energi er i ubalance, er du også i ubalance.
Du lærer at slippe de ubalancer der står i vejen for dig og forhindrer dig i at tiltrække det du ønsker. Vi kan manifestere meget mere end vi tror, og via denne vej får vi det til at ske.

Skriv dig på venteliste her

Din hensigt i livet er at finde
et formål og arbejde hen imod det
med hele dit hjerte
 ”

Spirituel guide & Mentor

Min dyrebare gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er så taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjælpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnå dit drømmeliv på alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk.

Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmæssige tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjæle som enten har gennemgået en stor sorg, har mærket fysiske smerter, har stået midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har været for store eller for små. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!