Personlig & spirituel udviklingsforløb

 

 

Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Det er mit livs formål, og derfor jeg er blevet sat på denne jord.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv.

 

 

Mine fysiske forløb bliver pt. kun tilbudt lejlighedsvis og via email. Der er p.t. ikke en dato i kalenderen. Du får det tilbudt når jeg modtager en inspireret handling fra universet, så skriv dig op under forløbet eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

 

>Hold mus/finger over boksene<

Livstransformator

Livstransformator

Kom med på en fælles rejse imod en fundamental livstransformation, der vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed.
Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via biopsykologiske bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra fortidens dogmer.
Man lærer at forstå kroppens sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde og kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.
Læs mere om forløbet her
Abundance forløb

Abundance

På Abundance kurset undervises du i forskellige energi-teknikker, der skaber overskud i dit liv og resultater, du ikke drømmer om. Hurtigt, nemt og enkelt.
Alt i universet har en energi. Din krop udleder elektromagnetisk energi og når kroppens energi er i ubalance, er du også i ubalance.
Du lærer at slippe det, de ubalancer ligger i vejen for dig og tiltrække det du ønsker. Vi kan manifestere meget mere end vi tror og via den vej få det til at ske.
Læs mere om forløbet her