fbpx
Spirituel og personlig udvikling

KODEN TIL DIT DRØMMELIV

– et helt unikt, powerfuldt

og transformerende forløb!

Vil du ikke længere nøjes?

Føler du, at du sidder fast i dit liv, og at du er gået lidt i stå, men inderst inde ved du, at der er så meget mere til dig, men noget blokerer og bremser dig? Og har du et ønske om, at dine visioner ikke længere blot skal være en drøm, men i stedet DIN virkelighed?

↓ Så læs med her ↓

Jeg har skabt et 20 ugers online-forløb, hvor du får koden til dit drømmeliv gennem de allerbedste redskaber, som jeg kender.

Du er skaberen af...

Ved du godt, at du kan manifestere alt det, du drømmer om, fordi du er født med en indbygget ”tryllestav”, som – når du bruger den korrekt – giver dig alt det, du ønsker dig i dit liv? DU er din helt egen guru – skaberen af dit eget drømmeliv!

Manifestér det DU ønsker

Spørgsmålet er bare, om du manifesterer det, du ønsker dig, bevidst, eller om dit liv kører i ring, så du lever et middelmådigt leverpostejliv og bliver ved med at tiltrække de samme ting ubevidst igen og igen.

Byg en ny model i dit indre

Find vejen hjem til din indre kerne/dit indre kompas, og begynd at leve indefra og ud. Vi er så fokuseret på at være rationelle og eftertænksomme, at vi sjældent lytter til hjertets stille hvisken. Men lytter vi kun sjældent til vores hjerte, befinder vi os i et emotionelt sidespor.

På dette 20 ugers online-forløb får du koden til dit drømmeliv…

På dette 20 ugers online-forløb får du koden til dit drømmeliv gennem de allerbedste redskaber, som jeg har samlet sammen gennem de seneste 25 år. Redskaber hvor du lærer at lave de vildeste kvantespring, at knække koden til alt det, der står imellem dig og dine vildeste drømme og visioner, samt hvordan du manifesterer lykke, kærlighed, et bedre helbred, energi, flere penge og succes og slipper al den gamle “støj på linjen”, der ej længere nærer eller tjener dig.
Med disse redskaber vil du opleve ekspansion, forandring, fordybelse, en dyb transformation, en enorm udvikling og forløsning.
Herved kan du opnå det magiske, fantastiske liv, som din sjæl kalder på, og du kan opnå at udleve dit fulde potentiale – det bliver utrolig magisk og transformerende!
Jeg er knivskarp til at åbne op for potentialet hos dem, jeg arbejder med, og hjælpe dem med at nå deres næste niveau.
Jeg vil holde dig i hånden hele vejen og step by step vise dig alle metoder, teknikker og redskaber, du skal bruge for at skabe dit drømmeliv.
Kontakt Helle Frølund

Hej! Jeg hedder Helle Frølund.

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 25 år i mit holistiske virke. Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke? Jeg har hjulpet mange til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet. At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine online forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv. Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!

Dette forløb er for dig, der:

✔️ Er kørt fast og/eller er gået i stå på et eller flere områder i dit liv
✔️ Føler dig trist
✔️ Er stresset eller presset
✔️ Mangler energi
✔️ Synes, at livet er lidt leverpostej og ved, at der bare må være noget mere til dig derude
✔️ Mangler nydelse
✔️ Gerne vil højne din bevidsthed
✔️ Gerne vil have højere selvværd
✔️ Gerne vil have flere penge, mere kærlighed, mere nydelse, et bedre helbred og mere succes
✔️ Gerne vil have et større flow
✔️ Er klar til at leve et liv i frihed
✔️ Er klar til at skabe dine drømmeresultater
✔️ Er klar til overflod og til at give slip på dine begrænsende overbevisninger, indespærrede emotioner og skyggesider samt dårlige vaner
✔️ Er klar til at udvikle dig og derved få dig selv i perfekt connection med dem, du elsker
✔️ Er klar til at oprette forbindelse til din guddommelige visdom
✔️ Er klar til at åbne op for magien i dig 💎
Kort sagt er dette forløb til dig, der er klar til dit drømmeliv fuld af glæde, energi, frihed, kærlighed, flow, nydelse og succes – et drømmeliv hvor du kan udnytte dit fulde potentiale!

Kan du svare JA til ét eller flere af disse spørgsmål?

Passer du på nogle af disse beskrivelser, og kan du svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, er jeg overbevist om, at dette forløb er dit kald og et match til dine behov og vildeste visioner.

 • Er du klar til at skabe din nye og sande virkelighed?
 • Er du klar til at tage det fulde ansvar for dit liv?
 • Er du klar til at finde dine unikke gaver?
 • Er du klar til at manifestere det liv, du kom her for?
 • Er du klar til at lære fuldt ud at stole på din intuition?

Dette får du hver 2. uge i forløbet:

 • Undervisningsmateriale (videoer)
 • Energikoder
 • Redskaber og teknikker
 • Lydfil
 • PDF-fil
 • Visualisering
Koden til dit drømmeliv

Bonus 1

Du får HVER 2. UGE (den uge, hvor der ikke frigives materiale) en LIVE  Q&A med clairvoyante svar fra mig på dine spørgsmål. En unik mulighed for at følge op på dine udfordringer, så du ikke sidder fast i din transformation.❤️

Live Q&A

Bonus 2

Du får adgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen.

Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se LIVES (livestreaminger) og stille spørgsmål direkte til mig.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 3

Guidede meditationer fra mig til dig.

Guidede meditationer

Ansvar og praktiske oplysninger

Det er vigtigt, at du er indforstået med, at dette forløbs redskaber, guidede meditationer, teknikker, energikoder, undervisningsmateriale mv., som jeg giver dig undervejs i forløbet, kan hjælpe dig RIGTIG langt, men at du stadig selv skal tage ansvar og handle for at skabe dit drømmeliv. – Du er skaberen af dit eget drømmeliv. Jeg levere blot en bevist tilgang, som har hjulpet mange til deres drømmeliv.

Forløbet er online, og du kan tage det i dit helt eget tempo; ingen stress på noget plan overhovedet. Tilmed har du kurset til evigt eje, da det kan downloades, så du kan gense det igen og igen – når behovet opstår.

Er du klar til at blive transformeret, så vil jeg gerne sige TILLYKKE. Du er nu på vej den helt rette vej mod DIT drømmeliv, og din investering i dig selv er 31.998 kr., som jeg giver dig mulighed for at betale i 6 rater á 5.333 kr.

Start din rejse idag, hvor vi sammen åbner op for magien, så du kan skabe dit drømmeliv. Det bliver virkelig powerfuldt, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få dig med på rejsen mod dit drømmeliv! 🌟

Er du klar til din store transformation?

 

Lad mig hjælpe dig med at opnå det magiske & fantastiske liv, som din sjæl kalder på og lad mig hjælpe dig til at udleve dit fulde potentiale – det bliver utrolig magisk og transformerende!

 

Jeg er klar til at skabe denne drømmeforvandling i mit liv