Drømmer du om at skabe et liv du virkelig elsker, hvor du udlever dine drømme på alle plan? 

På dette online forløb lærer du at transformere dit liv gennem loven om tiltrækning. Du kommer til at lave de vildeste kvantespring, og knække koden til alt det, der står imellem dig og dine største ønsker.

 

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende punkter?

 • Du føler dig ofte drænet og du savner, at have energi, overskud og en inderlig følelse af glæde og begejstring!
 • Du føler, at dit liv både kunne og burde være “mere” end det er lige nu. Du føler noget uforløst indeni eller at du sidder fast.
 • Du vil ikke længere nøjes! Du vil skabe forandring i et eller flere områder af dit liv! F.eks. have mere velvære i din krop og flere penge til, at forkæle dig selv og dem du holder af.
 • Du har nogle indre begrænsninger, der holder dig tilbage fra, at leve dit fulde potentiale og du føler dig ikke helt fri
 • Du har taget meget hensyn til andre, og nu vil du til, at prioritere dig selv.
 • Du føler, at du “sidder fast” og du ved ikke, hvordan du opnår dine drømme og får den glæde og lykke du inderligt brænder for.

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af ovenstående punkter så er du kommet til det helt rette sted, hvor du kan føle dig helt tryg og guidet.

Forestil dig lige nu hvordan du ville have det
og hvordan det ville ændre dit liv hvis du…

 • Føler dig fuld af livsglæde, overskud og lykkefølelse i din hverdag!
 • Har tidsmæssig- og økonomisk frihed sådan, at du kan gøre de ting du elsker og forkæle dig selv og dem du elsker.
 • Kender koden til, at skabe forvandling og opnå lige det du vil i alle områder af dit liv, ved bevidst at bruge tiltrækningsloven uanset om det omhandler dit kærlighedsliv, dit helbred, dine nære relationer eller alle andre områder i livet.
 • Føler at du virkelig er tro mod dig selv og lever dit fulde livsformål. Du ved at du er helt unik og at du er her af en årsag.
 • Har en karriere, hvor du vågner op hver morgen og glæder dig til, at gå igang med dagen og gøre en forskel i verden.
 • Føler en dyb kærlighed til dig selv og har indre harmoni. Du har også indre ro i at vide, at du former dit liv ud fra din intuition og det, der er helt rigtigt for dig! Du er ikke længere “sidst på listen” eller føler, at du ikke kan sætte dig selv først.

Hvis du drømmer om at opnå ét eller flere af ovenstående punkter,
så er jeg så glad for, at du er her og jeg er inderligt begejstret over, at præsentere dig for:

Koden til dit drømmeliv

Mit helt unikke og livstransformerende
signaturforløb, der hjælper dig til at opnå lige det du drømmer om,
gennem loven om tiltrækning!

Helle er Clairvoyant og transformator
Helle Quantum Business

Helle Frølund – Clairvoyant og Business mentor

Jeg er clairvoyant og ser dit naturlige potentiale og dine begrænsninger. Jeg bruger mine evner til at guide dig fra nuet og til et kvantespring ind i endnu mere succes med dine forretningstiltag. Jeg viser dig dine muligheder – du tager selv dine valg.

Mit speciale er manifestation. Jeg lærer dig at du kan manifestere et mål og omdanne tanke og ønske til virkelighed. Jeg har selv drevet min millionforretning sådan altid, og jeg har set det ske for mine klienter igen og igen.

Grunden til, jeg lykkes med at drive forretning med succes og på mine præmisser er, at jeg altid driver min forretning fra hjertet og ud fra min intuition. Det er dét, jeg er her for at lære dig.

Jeg vil gerne aflive fordommen om at det kræver extraordinært hårdt arbejde at gå fra rugbrødsliv til drømmeliv ”

Jeg vil elske at støtte og guide dig!

Drømmer du om at bryde fri af begrænsninger og udleve dit fulde potentiale?

Så er dette forløb skræddersyet til dig!
Gennem de 20 uger gennemgår vi 10 moduler,
hvor du bl.a. lærer følgende:

Vi dykker ind i grundfundamentet og du får klarhed over dine behov og status på dit liv. Du lærer at åbne op, drømme stort og sætte retning. Du tager ansvar på en kærlig strategisk måde og starter processen i dig selv.

Du lærer om de universelle love, tiltrækningsloven og manifestation. Du hæver din vibration og bevidsthed gennem awareness og lærer allerede nu koden til overflod.

Du får her renselsesteknikker og du slipper af med indespærrede emotioner og får neutraliserings redskaber. Lærer vigtigheden af nuet og ikke at se tilbage, ligesom gamle historier og mønstre elimineres.

Du lærer om sindets magiske kraft, fremtidige dig og du oplever transformation gennem dit helt unikke livsmanuskript, vejrtrækning og unik visdom herunder powerfulde energikoder. Du bliver bevidst om at “prime” og skabe din dag.

Du speeder processen op og oplever et nyt niveau af selvkærlighed og selvværd. Du får ryddet op i dit liv på en fantastisk befriende måde.
Du styrker din tiltrækning yderligere og får redskaber til dine mindloops, så du altid tiltrækker og skaber fra dit højeste.

Du mærker fuld power, bliver dit autentiske jeg, og opnår uendelig skaberkraft. Du vil føle dig healet, have bearbejdet traumer og være ren kærlighed. Du kommer til at få ultimativ viden og allerede her har du fået nøglerne til fantastisk store kvantespring.

Du modtager læringen igennem:

High-Level Materiale
i form af videoer, arbejdshæfter,
energikoder

Live Q&A i en tryg, opløftende
Facebook gruppe.
Her tuner jeg ind på dig og dine behov og bruger mine clairevoyante evner til at hjælpe dig

Lydfiler
Visualiseringer og
guidede meditationer

Er du klar til at tage kvantespring og leve det liv, du inderligt brænder for?

For at sikre at dette forløb giver dig den tranformation du søger,
og at vi er det helt rette match, foreslår jeg altid en uforpligtende gratis afklaringssession.

Vil du lære noget i dit liv må
du ændre din bevidsthed ”

Kontakt Helle Frølund

Jeg vil anbefale forløbet “Koden til dit drømmeliv” af hele mit hjerte ❤ Det er helt vild hvad det gør ved én. Jeg har fået så meget power, retning og ansvar i mit liv. Og samtidig oplever jeg masse af glæde og lykke. Hvis du føler du ikke helt er der i dit liv, hvor du skal være eller være der rigtig i din krop, så skaber dette forløb det vildeste for dig. Og du gør det selv. Det er svært at beskrive med få ord: fantastisk og magisk ❤
Helle og dette forløb er så fantastisk og magisk ❤ Men også helt nede på jorden og via simple værktøjer er det muligt at skabe mere glæde, passion og retning i dit liv.  Det er svært at sige hvad det præcise er, men hold nu op jeg har oplevet så meget passion og power inden I mig, som jeg ikke troede jeg havde…  Fyldt med kærlighed og liv ❤

Rikke Beck

Dette får du på Koden til dit drømmeliv

Koden til dit drømmeliv

Dette får du hver 2. uge i forløbet:

Undervisningsmateriale (videoer)
Energikoder
Redskaber og teknikker
Lydfil
PDF-fil
Visualisering

Live Q&A

Live Q&A’s

En unik mulighed for at følge op på dine udfordringer, så du ikke sidder fast i din transformation. Du modtager to månedlige live Q&A’s med mig eller en af mine assistenter.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Lukket Facebook gruppe

Du inviteres ind i et trygt rum af ligesindede, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen. Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se livestreaminger og stille spørgsmål direkte til mig og mine assistenter.

Guidede meditationer

Guidede meditationer

Guidede meditationer fra mig til dig, der kan hjælpe og støtte dig i at grounde og skabe en større forbindelse til dig selv, hvilket er helt essentielt når vi går efter at manifestere vores drømmeliv.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 1
Kronechakra Healingsbehandling

Du modtager en powerfuld kronechakra healingsbehandling på over 26 minutter, en intro video og en pdf beskrivelse samt en ca. 4 minutters rensende “sang”, som renser al mørke væk fra dit indre, så du kan åbne dit kronechakra 100%.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 2
Søvnguide

Udvidet søvnguide på 14 sider med en masse fantastiske råd til dig, der har svært ved at falde i søvn, sover dårligt eller på anden vis har søvnproblemer – hvad enten dette skyldes negative tanker, bekymringer, lysfølsomhed, uro i kroppen mv.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 3
Aka-rensning

En enormt powerfuld rensning som de gamle hawaiianere brugte til at rense deres liv for ‘energivampyrer’ og ‘energislanger’. Denne rensning er helt fantastisk og meget powerfuld hvis du føler dig træt og drænet – eller har nogle traumatiske oplevelser med dig. Den hjælper dig til at beholde eller højne din energi.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 4
Fysisk stol

Denne øvelse er enormt powerfuld til at aktivere et skifte fra din gamle energi og ind i din nye energi.  

Mærk hvordan du giver slip på dine gamle vaner og træder ind i dit nye selvbillede med denne fantastiske øvelse.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 5
Ny- & Fuldmåneritualer

Dyk ned i ny- og fuldmåneenergien med denne bonus, hvor jeg introducerer dig for hvordan du kan skabe ritualer omkring ny- og fuldmånen.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 6
Tegn & Symboler

Det er enormt powerfuldt at bruge tegn og symboler. I denne bonus fortæller jeg mere om, hvordan og hvilke tegn, du kan opleve.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 7
Selvkærligheds Retræte

Har du brug for selvkærlighed, for at pleje din krop og sind, for at finde stilhed og klarhed og lige tjekke ind med dig selv, så har jeg skabt dette selvkærligheds retræte.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 8
Vippetesten

Vippetesten er et enormt powerfuldt og effektivt værktøj, som du kan bruge til at mærke din krops JA og NEJ.

KODEN TIL DIT DRØMMELIV

◇ Undervisningsmateriale (videoer) 
◇ Energikoder
◇ Redskaber og teknikker
◇ Lydfiler
◇ Visualiseringer
◇ Live Q&A med clairvoyante svar

◇ Lukket Facebook gruppe
◇ Support og fællesskab i Facebook gruppen
◇ Guidede meditationer
◇ Kronechakra healingsbehandling (værdi: DKK 1550)
◇ Søvnguide (værdi: DKK 1000)
◇ AKA-rensning (værdi: DKK 2000)

Du modtager 130 lektioner på Koden til dit Drømmeliv.

FORLØBETS SAMLEDE VÆRDI:
DKK 36.550

TILMELD DIG I DAG MED EN AF FØLGENDE BETALINGSMULIGHEDER:
Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en anden betalingsaftale,
så er der mulighed for dispensation afhængig af din situation.

Kontakt Helle Frølund

Koden til dit drømmeliv er et forløb der virkelig transformerer på den mest magiske & kærlige måde.
Det har allerede nu, og vi er ikke færdige med forløbet, givet mig langt mere end forventet og hvad jeg kunne forestille mig. Og mine forventninger til dette online forløb var store. Det er vildere & mere magisk end jeg kunne forestille mig.

Jeg har gennem Helles helt fantastiske måde at undervise på opnået mit drømmeliv på så mange plan. Jeg er dybt taknemmelig for Helle & hendes helt utrolig fantastiske måde at undervise & guide os på. Dette online forløb har givet mig redskaberne til at opnå mit drømmeliv ♥️ Det er ultimativt den bedste oplevelse på alle plan ♥️♥️♥️ TAK for dig Helle & TAK fordi du har skabt Koden til dit drømmeliv. Det har ændret mit liv for altid! ♥️♥️♥️ Til smukke dig der læste med sender jeg mine varmeste anbefalinger til dette fantastiske online forløb. ♥️

Pia Mørup

Er du klar til at starte din rejse i dag, hvor vi sammen åbner
op for magien, så du kan skabe dit drømmeliv?

Du modtager 130 lektioner på Koden til dit Drømmeliv.

FORLØBETS SAMLEDE VÆRDI:
DKK 36.550

TILMELD DIG I DAG MED EN AF FØLGENDE BETALINGSMULIGHEDER:
Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en anden betalingsaftale,
så er der mulighed for dispensation afhængig af din situation.

Hvad gør jeg, når jeg har købt et onlineforløb hos Helle?

Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige nøgler, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt et forløb, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. Her får du direkte adgang til det eller de forløb, som du har investeret i.

Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

Nej – materialet er dit for evigt fra købstidspunktet. Du vil modtage links til det forløb, du har købt på mail, og dernæst bliver du  videresendt til Simplero, som er det program forløbene er skabt i. Her har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PDF-arbejdsark mm. til din egen computer, og vupti! Så er det dit, kære.

Kan jeg gennem et online forløb stille spørgsmål til Helle?

Det kan du tro! Der er lidt forskellige måder, hvorpå vi kan gå i dialog og jeg kan hjælpe dig med din problemstilling / dit spørgsmål.

Til ‘Koden Til Dit Drømmeliv’ & ‘Drømmerejsen’, eksisterer der lukkede Facebook grupper. I disse grupper har du mulighed for at stille spørgsmål, og hvis ikke den støttende energi fra resten af gruppens medlemmer allerede har forløst din problemstilling, så kan du altid regne med et svar fra mig.

Derudover laver jeg, eller en fra mit team, Live opkald med Q&A to gange i måneden i ‘Koden Til Dit Drømmeliv’ – og een gang i måneden et Live Zoom opkald på forløbet ‘Drømmerejsen’.

Alle Live-kald bliver gemt, så du kan tilgå dem, præcis når det passer dig. Gruppen er et vidunderligt ekstra boost til forløbet.

Du har altid mulighed for at stille spørgsmål inde på hvilket som helst online forløb, som jeg besvarer løbende og med største fornøjelse.

Hvad kan jeg selv gøre, for at få det hele ud af et onlineforløb hos Helle?

Arhmen min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. For det er naturligvis ikke nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente, at miraklerne kommer dumpende. Der er behov for at du tager action. At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed og ved- og udholdenhed. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage, og lader din sjæl vise dig vejen. Men kære, bare dét at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje – du skal nok klare det.

Findes der et netværk for dem som er med på onlineforløb hos Helle?

Ja – på mit onlineforløb ‘Koden Til Dit Drømmeliv’ er der helt eksklusivt oprettet en lukket Facebook-gruppe, med mere end 75 kursister, som alle har færdiggjort eller er i gang med at gennemføre kurset. Her deler de sparring, selvkærlig boost og råd med hinanden hver eneste dag. Det er virkelig et helt unikt sted og et fællesskab af mennesker med højt vibrerende energi, der kærligt hjælper hinanden, hepper og støtter. I gruppen holder jeg desuden Q&A-livekald to gange om måneden, hvor man altid gerne må stille spørgsmål.