fbpx

Drømmer du om at skabe et liv du virkelig elsker, hvor du udlever dine drømme på alle plan? 

På dette online forløb lærer du at transformere dit liv gennem loven om tiltrækning. Du kommer til at lave de vildeste kvantespring, og knække koden til alt det, der står imellem dig og dine største ønsker.

 

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende punkter?

 • Du føler dig ofte drænet og du savner, at have energi, overskud og en inderlig følelse af glæde og begejstring!
 • Du føler, at dit liv både kunne og burde være “mere” end det er lige nu. Du føler noget uforløst indeni eller at du sidder fast.
 • Du vil ikke længere nøjes! Du vil skabe forandring i et eller flere områder af dit liv! F.eks. have mere velvære i din krop og flere penge til, at forkæle dig selv og dem du holder af.
 • Du har nogen indre begrænsinger, der holder dig tilbage fra, at leve dit fulde potentiale og du føler dig ikke helt fri
 • Du har taget meget hensyn til andre, og nu vil du til, at prioritere dig selv.
 • Du føler, at du “sidder fast” og du ved ikke, hvordan du opnår dine drømme og får den glæde og lykke du inderligt brænder for.

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af ovenstående punkter
– Så er du kommet til det helt rette stedog du kan føle dig helt tryg og guidet…

Forestil dig lige nu hvordan du ville have det
og hvordan det ville ændre dit vil hvis du…

 • Føler dig fuld af livsglæde, overskud og lykkefølelse i din hverdag!
 • Har tidsmæssig-og økonomisk frihed sådan, at du kan gøre de ting du elsker og forkæle dig selv og dem du elsker.
 • Kender koden til, at skabe forvandling og opnå lige det du vil i alle områder af dit liv ved at bevidst bruge tiltrækningsloven- uanset om det i dit kærlighedsliv, dit helbred, dine nære relationer og alle andre områder i dit liv.
 • Føler at du virkelig er tro mod dig selv og du lever dit fulde livsformål. Du ved at du er helt unik og er her af en årsag.
 • Har en karriere, hvor du vågne op hver morgen og glæder dig til, at gå igang med dagen og gøre en forskel i verden.
 • Føler en dyb kærlighed til dig selv og har indre harmoni. Du har også indre ro i at vide, at du former dit liv ud fra din intuition og det, der er helt rigtigt for dig! Du er ikke længere “sidst på listen” eller føler at du ikke kan sætte dig selv først
 • Hvis du drømmer om at opnå ét eller flere af ovenstående punkter,
  så er jeg så glad for, at du er her og jeg er inderligt begejstret over, at præsentere dig for:

  Koden til dit drømmeliv

  Mit helt unikke og livstransformerende
  signaturforløb, der hjælper dig
  opnå lige det du drømmer om
  gennem loven om tiltrækning!

  Helle er Clairvoyant og transformator
  Helle Quantum Business

  Helle Frølund – Clairvoyant og Business mentor

  Jeg er clairvoyant og ser dit naturlige potentiale og dine begrænsninger. Jeg bruger mine evner til at guide dig fra nuet og til et kvantespring ind i endnu mere succes med dine forretningstiltag. Jeg viser dig dine muligheder – du tager selv dine valg.

  Mit speciale er manifestation. Jeg lærer dig at du kan manifestere et mål og omdanne tanke og ønske til virkelighed. Jeg har selv drevet min millionforretning sådan altid, og jeg har set det ske for mine klienter igen og igen.

  Grunden til, jeg lykkes med at drive forretning med succes og på mine præmisser er, at jeg altid driver min forretning fra hjertet og ud fra min intuition. Det er dét, jeg er her for at lære dig.

  Jeg vil gerne aflive fordommen om at det kræver extraordinært hårdt arbejde at gå fra rugbrødsliv til drømmeliv ”

  Jeg vil elske at støtte og guide dig!

  Drømmer du om at bryde fri af begrænsninger og udleve dit fulde potentiale?

  Så er dette forløb skræddersyet til dig!
  Gennem de 20 uger gennemgår vi 10 moduler,
  hvor du bl.a. lærer følgende:

  Vi dykker ind i grundfundamentet og du får klarhed over dine behov og status på dit liv. Du lærer at åbne op, drømme stort og sætte retning. Du tager ansvar på en kærlig stategisk måde og starter processen i dig selv.

  Du lærer om de universelle love, tiltrækningslovens og manifestation. Du hæver din vibration og bevidsthed gennem awareness og lærer allerede nu koden til overflod.

  Du får her renselsesteknikker og du slipper med indespærrede emotioner og får neutralisterings redskaber. Lærer vigtigheden af nuet og ikke at se tilbage og du bliver frigivet af gamle mønstre/historier.

  Her lærer du om sindets magiske kraft, fremtidige dig og du oplever transformation gennem helt dit unikke livsmanuskript, vejrtrækning og unik visdom “Unihipili” og “Flypaper”. Du får fuld styrke i at prime og skabe din dag.

  Du speeder processen op og oplever et nyt niveau af selvkærlighed og selvværd. Du får ryddet op i dit liv på den fantastiske, lettende måde.
  Du styrker din tiltrækning yderligere og får redskaber til dine mindloops, så du altid tiltrækker og skaber på dit højeste.

  Du kommer over i fuld power, dit helt autentiske dig og din uendelig skaberkraft. Du vil føle dig healet, have bearbejdet traumer og kommet over i ren kærlighed. Du kommer til at få ultimativ viden og allerede her har du fået nøglerne til fantastisk store kvantespring.

  Du modtager læringen igennem:

  High-Level Materiale
  i form af videoer, arbejdshæfter,
  energikoder

  Live Q&A i en tryg, opløftende
  Facebook gruppe.
  Her tuner jeg ind på dig og dine behov og bruger mine clairevoyante evner til at hjælpe dig

  Lydfiler
  Visualiseringer og
  guidede meditationer

  Er du klar til at tage kvantespring og at leve det liv du inderligt brænder for?

  For at sikre at dette forløb giver dig den tranformation du søger,
  og at vi er det helt rette match, foreslår jeg altid en uforpligtende gratis afklaringssession.

  Vil du lære noget i dit liv må
  du ændre din bevidsthed ”

  Kontakt Helle Frølund

  Jeg vil anbefale forløbet “Koden til dit drømmeliv” af hele mit hjerte ❤ Det er helt vild hvad det gør ved én. Jeg har fået så meget power, retning og ansvar i mit liv. Og samtidig oplever jeg masse af glæde og lykke. Hvis du føler du ikke helt er der i dit liv, hvor du skal være eller være der rigtig i din krop, så skaber dette forløb det vildeste for dig. Og du gør det selv. Det er svært at beskrive med få ord: fantastisk og magisk ❤
  Helle og dette forløb er så fantastisk og magisk ❤ Men også helt nede på jorden og via simple værktøjer er det muligt at skabe mere glæde, passion og retning i dit liv.  Det er svært at sige hvad det præcise er, men hold nu op jeg har oplevet så meget passion og power inden I mig, som jeg ikke troede jeg havde…  Fyldt med kærlighed og liv ❤

  Rikke Beck

  Dette får du på Koden til dit drømmeliv

  Koden til dit drømmeliv

  Dette får du hver 2. uge i forløbet:

  Undervisningsmateriale (videoer)
  Energikoder
  Redskaber og teknikker
  Lydfil
  PDF-fil
  Visualisering

  Live Q&A

  Live Q&A’s

  En unik mulighed for at følge op på dine udfordringer, så du ikke sidder fast i din transformation. Du modtager to månedtlige live Q&A’s med mig eller en af mine assistenter.

  Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

  Lukket Facebook gruppe

  Du inviteres ind i et trygt rum af ligesindede, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen. Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se livestreaminger og stille spørgsmål direkte til og mine assistenter.

  Guidede meditationer

  Guidede meditationer

  Guidede meditationer fra mig til dig, der kan hjælpe og støtte dig i at grounde og skabe en større og forbindelse til dig selv, hvilket er helt essentielt, når vi går efter at manifestere vores drømmeliv.

  Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

  Bonus 1
  Kronechakra Healingsbehandling

  Du modtager en powerfuld kronechakra healingsbehandling på over 26 minutter, en intro video og en pdf beskrivelse samt en ca. 4 minutters rensende “sang”, som renser al mørke væk fra dit indre, så du kan åbne dit kronechakra 100%.

  Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

  Bonus 2
  Søvnguide

  Udvidet søvnguide på 14 sider med en masse fantastiske råd til dig, der har svært ved at falde i søvn, sover dårligt eller på anden vis har søvnproblemer – hvad enten dette skyldes negative tanker, bekymringer, lysfølsomhed, uro i kroppen mv.

  Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

  Bonus 3
  Aka-rensning

  En enormt powerfuld rensning som de gamle hawaianere brugte til at rense energivampyrer og energislanger ud af deres liv på. Denne resning er helt fantastisk, hvis du føler dig træt og drænet eller nogle traumatiske oplevelser med dig. Den sørger for, at du kan beholde din energi, så energien ikke fosser ud af dig.

  KODEN TIL DIT DRØMMELIV

  ◇ Undervisningsmateriale (videoer) 
  ◇ Energikoder
  ◇ Redskaber og teknikker
  ◇ Lydfiler
  ◇ Visualiseringer
  ◇ Live Q&A med clairvoyante svar

  ◇ Lukket Facebook gruppe
  ◇ Support og fællesskab i Facebook gruppen
  ◇ Guidede meditationer
  ◇ Kronechakra healingsbehandling (værdi: DKK 1550)
  ◇ Søvnguide (værdi: DKK 1000)
  ◇ AKA-rensning (værdi: DKK 2000)

  Du modtager 130 lektioner på Koden til dit Drømmeliv.

  FORLØBETS SAMLEDE VÆRDI:
  DKK 36.550

  TILMELD DIG I DAG MED EN AF FØLGENDE BETALINGSMULIGHEDER:
  Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en anden betalingsaftale,
  så er der mulighed for dispensation afhængig af din situation.

  Kontakt Helle Frølund

  Koden til dit drømmeliv er et forløb der virkelig transformere på den mest magiske & kærlige måde
  Det har allerede nu, og vi er ikke færdige med forløbet, givet mig langt mere end forventet og hvad jeg kunne forestille mig. Og mine forventninger til dette online forløb var store. Det er vildere & mere magisk end jeg kunne forestille mig.

  Jeg har gennem Helles helt fantastiske måde at undervise på opnået mit drømmeliv på så mange plan. Jeg er dybt taknemmelig for Helle & hendes helt utrolig fantastiske måde at undervise & guide os på. Dette online forløb har givet mig redskaberne til at opnå mit drømmeliv ♥️ Det er ultimativt den bedste oplevelse på alle plan ♥️♥️♥️ TAK for dig Helle & TAK fordi du har skabt Koden til dit drømmeliv. Det har ændret mit liv for altid ♥️♥️♥️ til smukke dig der læste med sender jeg mine varmeste anbefalinger til dette fantastiske online forløb. ♥️

  Pia Mørup

  Er du klar til at starte din rejse i dag, hvor vi sammen åbner
  op for magien, så du kan skabe dit drømmeliv?

  Du modtager 130 lektioner på Koden til dit Drømmeliv.

  FORLØBETS SAMLEDE VÆRDI:
  DKK 36.550

  TILMELD DIG I DAG MED EN AF FØLGENDE BETALINGSMULIGHEDER:
  Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en anden betalingsaftale,
  så er der mulighed for dispensation afhængig af din situation.

  Hvad gør jeg, når jeg har købt et onlineforløb hos Helle?

  Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige nøgler, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt et forløb, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. Her får du direkte adgang til det eller de forløb, som du har investeret i.

  Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

  Materialet er dit for evigt fra købstidspunktet! Du vil modtage links til det forløb, du har købt på mail, og dernæst bliver du  videresendt til Simplero, som er det program forløbene er skabt i.  På Simplero har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PFD-arbejdsark mm. ned på din egen computer, og vupti! Så er det dit, skønne.

  Kan jeg gennem et online forløb stille spørgsmål til Helle?

  Det kan du tro! Der er lidt forskellige måder, hvorpå vi kan gå i dialog for at forløse din problemstilling/spørgsmål.

  Til Koden Til Dit Drømmeliv & Drømmerejsen, eksisterer lukkede FB grupper. I disse FB grupper har du mulighed for at stille spørgsmål i gruppen, hvis ikke den strålende og støttende energi fra resten af gruppens medlemmer allerede har forløst din problemstilling, så kan du altid regne med et svar fra mig.

  Derudover laver Helle og hendes assistenter Live Q&A’s 2 gange i måneden på de 2 førstnævnte forløb, og 1 gang i måneden et Zoom kald på Drømmerejsen forløbet.

  Livekaldene bliver gemt, så du kan tilgå dem, når det passer bedst hos dig. Gruppen er bare et vidunderligt ekstra boost til forløbet.

  Og så har du altid mulighed for at stille spørgsmål inde på hvilket som helst online forløb, som Helle besvarer løbende med største fornøjelse.

  Hvad kan jeg selv gøre, for at få det hele ud af et onlineforløb hos Helle?

  Amen min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. Det forholder sig nemlig sådan, at det naturligvis ikke er nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente miraklerne kommer dumpende. Nej kære, der er brug for at du tager action! At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed er ved- og udholden. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage og lader din sjæl vise dig vejen. Bare at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje – Du skal nok klare den!

  Findes der et netværk for dem som er med på onlineforløb hos Helle?

  Nu skal du bare høre! På mit onlineforløb Koden Til Dit Drømmeliv er der helt eksklusivt oprettet en lukket Facebook-gruppe med mere end 70 kursister, som alle sammen har færdiggjort eller er godt i gang med at gennemføre kurset. Her deler de sparring, selvkærlige boosts og råd med hinanden hver eneste dag. Det er virkelig et fuldstændig unikt fællesskab med vild højtvibrerende energier, hvor mit team og jeg desuden holder Q&A-livekald i gruppen to gange om måneden, hvor man altid har mulighed for at stille spørgsmål. Desuden svarer Helle på spørgsmål løbende inde i Facebook-gruppen.