Helbred dig selv

Er du klar til at skyde den mest fantastiske og transformerende rejse i gang ved at aktivere dine selvhelbredende kræfter, så du kan blive den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde et liv i balance med fysisk velvære?

Du kan købe hele forløbet samlet, eller efter modul som det passer dig!

Er du klar til at skabe dit drømmeliv i krop, sind og ånd?

Kom med på en rejse imod en fundamental livstransformation.
Forløbet vil styrke dig i at håndtere fysiske og psykiske ubalancer med større lethed, og jeg deler ud af al den erfaring og uddannelse, jeg har levet i over 27 år.

Vi vil have fokus på bevidsthed og sammenhængen imellem krop og sind så du kan lære at aktivere dine selvhelbredende kræfter og blive den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance og overflod.

Du lærer at forstå kroppens hemmelige sprog, så du får mere nydelse og glæde i dit liv og kan være den bedste udgave af dig selv i dine relationer. Det bedste af det hele er, at det er selvhelbredelse.

Du bliver ikke fixet – du fixer dig selv og opnår selvindsigt til at mærke, hvornår kroppen siger JA og NEJ. Dit nervesystem nulstilles, og du vil have redskaberne til at vide, hvad er dit at fordøje både fysisk, mentalt og i hjertet.
Alt i universet er energi og svinger på en frekvens.

Helbred dig selv imødekommer dig, efter hvor du er…

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, uanset hvad deres nuværende situation i livet er. Derfor har jeg valgt at dele mit fantastiske signatur forløb “helbred dig selv” op i moduler, så du kan vælge det modul der taler mest til dig, eller bare tage hele forløbet, som det giver mening for dig. 

Er du helt ny og ønsker nogle gode redskaber til at skabe et bedre helbred inden for kort tid, vil jeg anbefale dig at tage forløbet i  numerisk orden, som det oprindeligt er tiltænkt. 

Er du derimod garvet i selv udvikling og har arbejdet med fx. traumeforløsning før, kan du tage det modul, som bare virkelig taler til dig. 

 

Koden til dit drømmeliv

Intro og Modul 1

 

Forestil dig, hvordan det er at få en komplet manifestationsguide, der hjælper dig, guider dig og holder dig i hånden hele vejen til at manifestere dit drømmehelbred. Du føler en ro og en glæde ved endelig at have fundet den rette og mest powerfulde proces, som forløser på hvert trin helt indtil manifestationen lander. Det er sådan, det er med vores 7 trins manifestationsguide til et unikt helbred. Og det er bare 1. lektion

Derudover indeholder modul 1 også 11 andre lektioner samt vores intro modul.

Hver enkelt lektion indeholder visdom og øvelser, der skaber et stærkt fundament for dig, som du kan bygge dit drømmehelbred på. Vi anbefaler derfor på det varmeste, at dette modul bliver en prioritet for dig, der skal til at starte med at arbejde med dit helbred, eller som bare endnu ikke har formået at knække koden til dit drømmehelbred.

 

Koden til dit drømmeliv

Modul 2

 

Bliv fri for gamle adfærdsmønstre, der bremser dig i at opnå dit drømmeliv.

Mærk hvordan det er at vågne med glæde. En glæde der spreder sig i hele kroppen og omfavner din sjæl. Fordi du oplever en lethed, da du ikke længere falder i de samme gamle vaner. Du træder nye veje, med nye gode vaner, som giver dig energi og glæde.

Modul 2 indeholder således 10 lektioner, der hver især fokusere på det hele billede af dig i en ny vinkel. I første lektion får du et meget kraftfuld 4 trins værktøj til at afbryde dine gamle mønstre.

Modul 2 hjælper dig med at finde præcis de områder i livet, hvor du har brug for varige justeringer til at sikre balance i dit helbred og dit liv.

Koden til dit drømmeliv

Modul 3

Forestil dig følelsen af at være fuldstændig i balance, ro og fred.

Fri for flere års negative stemmer og reaktioner på situationer uden for din kontrol. Du er I balance og i nulpunkt – Du har brudt sløjfen, der bare har gået i ring – igen og igen – og frembragt nøjagtig de samme følelser, fordi du endnu ikke havde fået forløst de traumer, der lå bag.

Det er denne følelse modul 3 vil give dig. Det er her vi arbejder med dine traumer, og skræller de første lag af dine traumer, så du kan finde ro. Det gør vi blandt andet gennem tankefeltsterapi også kendt som tapping, energi behandling, guidet traumeforløsning og ved en meditation, hvor du aktiverer dine selvhelbredende kræfter. 

Modul 3 indeholder 14 lektioner, hvor den første lektion er med 6 trin til bio-hacking. Det er en lektion mange tager igen og igen grundet dens virkning og dybdegående effekt. 

Koden til dit drømmeliv

Modul 4

Har du nogensinde følt, du har båret på noget, som ikke var dit. Du reagerer simpelthen på ting, som du aldrig selv har oplevet traumer omkring. Du kan ikke forklarer hvorfor, men hver gang du fx. hører en ambulance, går hele din krop i alarm beredskab. 

Modul 4 er den naturlige forlængelse af modul 3. Her tager vi et spadestik dybere i traumeforløsning, hvor vi simpelthen begynder at forløse på traumer, vi ikke på nogen måde er bevidste om vi har. Vi arbejder med gråd på en helende måde, og åbner vores hjerte for igen at blive klar til at modtage. Og så taler vi ind i biopsykologi.

På modul 4 får du således 12 lektioner. Dette modul er derved også til dig som har arbejdet med traumer gennem en længere periode, som har fået forløst, men som mangler det sidste.

 

Koden til dit drømmeliv

Modul 5

Modul 5 – Skab et stærkt helbred nu og i fremtiden

På modul 5 tager vi enkeltheden fra de forgående moduler og skaber en helhed.

Forestil dig, hvordan det er at mærke en fred i maven, når et symptom opstår.

Du føler nærmest glæde, fordi du nok engang får lov at arbejde med dig selv og udvikle dig selv til næste niveau.

Du ved nemlig at bag hvert enkelt symptom ligger en dybere liggende årsag, som nu er klar til at blive behandlet.

Modul 5 indeholder et stort kompendiet på 79 sider om biopsykologi og derudover akutbehandling via akupressur samt zoneterapi gennem 11 lektioner.

Du lærer du også at træde ind i Akasia arkiverne for at se, hvilke hændelser der ligger bag dine symptomer, såfremt du ikke selv ved det.

For at tage modul 5 skal du have et indgående kendskab til mindset! Modul 5 er altså for dem der har arbejdet meget med mindset og ønsker noget konkret til at se, hvad de skal forløse, og ikke hvordan. Det lærer du på de forgående moduler.

Koden til dit drømmeliv

Helbred dig selv – Hele forløbet

Helbred dig selv forløbet så du kan gå i gang med modulerne som det passer dig. Hele forløbet er nøje sat sammen efter hvad der er bedst for dig at gå gennem, så du er sikker på at have forståelsen for hvert enkelt lektion og opgave. Det er derfor ideelt for dig der endnu ikke har arbejdet med dig selv eller ved hvordan du ønsker at arbejde med dig selv, at tage forløbet nøjagtig som det er sammensat – fra ende til anden.

Du får naturligvis forløbet til en ekstra skarp pris, når du køber det hele ad 1 omgang.

Du ønsker MERE ENERGI, POWER, GLÆDE & FRIHED I DIT LIV.
Du vil ikke længere nøjes. Du vil transformere dit helbred fysisk og psykisk.

Er du træt af at skrante fysisk, psykisk eller af at være træt og drænet for energi?
Er du klar til at tage ansvar og give slip på stress, frygt, angst samt fysiske smerter/ubehag, så er dette forløb lige noget for dig.

På Helbred dig selv lærer du at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter og slippe alt det, der ikke længere tjener dig, så du bryder fri fra dine lænker både fysisk og psykisk.

Du får de vildeste og mest transformerende værktøjer, redskaber samt energikoder som vil hjælpe dig med at transformere dit helbred og dermed dit liv.

Jeg ved det, fordi jeg selv har gået vejen og stadig går den, for livet er en lang og spændende udvikling. Jeg har hjulpet over 30.000 klienter med det igennem 27 år, og jeg har transformeret mit helbred og mit liv. Jeg vil elske at lære dig trin for trin hvordan du gør det samme.

“ Vil du ændre noget i dit liv
må du ændre din bevidsthed ”

Er du træt af..

• Manglende energi og overskud
• Manglende glæde
• Dårlig søvn kvalitet
• Spændinger i skuldre eller nakke
• Uro i kroppen
• Stressende tanker
• Smerter i kroppen
• Angst
• Depression
• Stress

Har du..

• En diagnose
• En lidelse eller sygdom
• Uforklarlige symptomer i kroppen
• Tankemylder
• Dårlig hukommelse
• Let til tårer (grådlabil)
• Følelserne uden på tøjet
• Let til vrede eller irritation
• Hormonelle forstyrrelser
• Svimmelhed

Forestil dig lige nu hvordan du vil have det
og hvordan det vil ændre dit liv hvis du…

1. Vågner frisk og veludhvilet op hver morgen.

2. Du mærker frihed, tillid, glæde og kærlighed i kroppen.

3. Din krop føles smertefri og let.

4. Du har et let og glad sind med positive tanker og følelser.

5. Du forstår din krop og alle de signaler den sender til dig.

6. Du lever i en høj frekvens/vibration i lethed og glæde.

Hvis du drømmer om at opnå ét eller flere af ovenstående punkter,
så er jeg så glad for, at du er her og jeg er inderligt begejstret over, at præsentere dig for:

Helbred dig selv

Mit unikke og livstranformerende forløb, der over 5 måneder eller gennem 1 modul ad gangen vil lære dig at aktivere dine selvhelbredende kræfter og transformere dit liv på alle plan.

Helle Quantum Business

Helle Frølund – Clairvoyant og Spirituel mentor

Jeg guider dig til transformation, vækst og nye standarder, så du kan aktivere dine selvhelbredende kræfter og skabe de vildeste resultater i dit liv.

Mit speciale er manifestation. Jeg lærer dig at du kan manifestere et mål og omdanne tanke og ønske til virkelighed. Jeg har helbredt mig selv både fysisk og psykisk, og jeg har set det ske for mine klienter igen og igen.

Grunden til, jeg er lykkedes med at helbrede mig selv på alle plan i mit liv er, at jeg altid handler fra hjertet og ud fra min intuition. Det er dét, jeg er her for at lære dig.

Jeg vil elske at støtte og guide dig!

På Helbred dig selv arbejder vi med

Konkrete trin til at forløse dig selv, Loven om tiltrækning, Mindset-programmering, Intuition, Personlig udvikling, Forløsning af traumer, Bevidsthed og sammenhængen imellem krop og sind, Kroppens hemmelige sprog, Unihipili mm.

Du lærer at aktivere dine selvhelbredende kræfter og tranformere dit liv. Du lærer..

◇ Hvordan du aktiverer din krops selvhelbredende kræfter.

◇ Hvordan du når dine helbredsmæssige mål.

◇ Hvordan du finder din autenticitet i dig selv igennem skabelsesprocessen mod dine ønsker og drømme.

◇ Hvordan du giver slip på alt det der ikke tjener dig længere.

◇ Hvordan du lærer at lytte til din krop og hele dine gamle traumaer.

◇ Hvordan du trin for trin bliver guidet til at heale din krop, sind og ånd.

◇ Hvordan du lytter til og følger din krop, dit hjerte samt din intuition.

◇ Hvordan du manifesterer de vildeste resultater i dit helbred, din energi og i dit liv generelt.

◇ Hvordan du tiltrækker dit drømmehelbred og overflod.

◇ Hvordan du gør op med gamle overbevisninger og indespærrede emotioner.

Er du klar? Du kan nemlig kun opnå resultater, hvis du har et åbent hjerte og sind overfor både forandring og for at tage ansvaret for din egen udvikling!

Forløbet er for dig, der:

• Ikke vil nøjes!
• Ønsker at tage bevidste valg og designe det liv, som du ønsker.
• Kender følelsen af at tilsidesætte egne behov til fordel for andres.
• Vil have effektive teknikker, der skal hjælpe dig fri af svære følelser, dårligt selvværd,  manglende selvtillid, fysiske udfordringer mm.
• Er klar til at tilgive dig selv.
• Ønsker at blive klogere på dig selv.
• Er klar til at leve dit bedste liv NU!

Forløbet er IKKE til dig, der:
• Ønsker et “normalt” liv uden udvikling.
• Ikke er klar til at gå i dybden og arbejde indefra og ud.

Du modtager læringen igennem:

High-Level Materiale
i form af videoer, arbejdshæfter,
energikoder, mantraer.

Powerfulde lydfiler, visualiseringer og
guidede meditationer.

Helt konkrete redskaber og trin som jeg aldrig har delt før.

Det siger de tidligere deltagere fra mine forløb

”Jeg er gået fra et stressfyldt liv til et liv i ro og balance.

Jeg er gået fra at leve et liv hvor jeg ofte havnede i offerrollen, ude af stand til at ændre på det der gjorde ondt til at leve et liv i høj bevidsthed hvor jeg har taget min power hjem og er skaberen af mit liv.”

Pia Mørup

‘Da jeg startede havde jeg meget lidt selvværd og min krop var meget stresset,

Jeg tror så meget på at der er en læring i alt, også det som gør ondt, det var svært og se, lige da jeg stod i det.”

Merete Tang

”Jeg gik ned med stress med alt det som følger med. Jeg var fart vildt og kunne ikke mærke mig selv, mine følelser eller hvad havde jeg lyst til ? Min krop og sind var splittet.

I dag er jeg et helt andet sted henne, det er den vildeste rejse jeg nogensinde har været på.”

Kirsten

Dette får du på Helbred dig selv

Koden til dit drømmeliv

Dette modtager du på forløbet

Undervisningsmateriale (videoer)
Energikoder
Redskaber og teknikker
Visualiseringer og meditationer
Lydfiler
PDF-filer

Koden til dit drømmeliv

LUKKET FACEBOOKGRUPPE

Du inviteres ind i et trygt rum af ligesindede, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen. Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se livestreaminger og stille spørgsmål direkte til mig og mine assistenter.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 1
HEALINGSBEHANDLING

Du modtager en powerfuld kronechakra healingsbehandling på over 26 minutter, en intro video og en pdf beskrivelse samt en ca. 4 minutters rensende “sang”, som renser al mørke væk fra dit indre, så du kan åbne dit kronechakra 100%.

Koden til dit drømmeliv

Bonus 2
Selvkærligheds retræte

Smukke dig, jeg har her lavet et selvkærligt retræte for dig, der trænger til at få ro og ny energi. Har du brug for selvkærlighed, for at pleje din krop og sind, for at finde stilhed og klarhed og lige tjekke ind med dig selv.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 3
Hjerte meditation

Denne hjerte meditation er med til at gøre dig klar i det du begynder at høre den allerede nu, så det er endnu lettere for dig, når vi starter forløbet op – så alle dine celler er klargjort til den her healings helbredelsesprocess.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 4
Gæsteundervisning

Du får adgang til en powerfuld gæsteundervisning, som jeg har lavet i samarbejde med Mia, der har Sundfokus, i hendes online univers SenseSlank. I denne masterclass lærer jeg dig at manifestere dit drømmeliv og følge universets tegn.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 5
Søvnguide

Søvn er super vigtigt for dine selvhelbredende kræfter, derfor har jeg lagt min søvnguide ind under bonuser, som jeg vil anbefale dig at dykke ned i, hvis du har problemer med din søvn. 

Koden til dit drømmeliv

Bonus 6
Krone chakra healingsbehandling

Du modtager en powerfuld kronechakra healingsbehandling på over 26 minutter, en intro video og en pdf beskrivelse samt en ca. 4 minutters rensende “sang”, som renser al mørke væk fra dit indre, så du kan åbne dit kronechakra 100%.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 7
Manifestations-processen

I denne bonus giver jeg dig mine 7 manifestations trin, der er super vigtige for at du kan få dit drømme helbred, højne din bevidsthed og skabe dit drømmeliv. Jeg vil også komme ind på frygt og bekymringer samt hvordan du er kaptajnen i dit eget liv.

Koden til dit drømmeliv

BONUS 8
Meditation
Pac Man

Denne fantastiske meditation, støtter dig i at eliminere de fysiske blokeringer du oplever i dit liv, så du kan føle dig mere fri og let i din krop og dermed også dit sind, da krop og sind hænger uløseligt sammen.

Du får adgang til bonuserne med det samme, når du køber forløbet, så du allerede nu kan komme i gang med at aktivere dine selvhelbredende kræfter.
Efterfølgende vil du få adgang til et modul måned for måned.

HELBRED DIG SELV

◇ Undervisningsmateriale (videoer), energikoder, redskaber og teknikker, lydfiler, visualiseringer, meditationer og mantraer
◇ Mulighed for at stille spørgsmål til mig under hvert modul

Køber du helbred dig selv samlet får du følgende med

◇ Bonus 1: Healingsbehandling (værdi: DKK 1550)
◇ Bonus 2: Selvkærligheds Retræte (værdi: DKK 1995)
◇ Bonus 3: Hjerte Meditation (værdi: DKK 499)
Bonus 4: Gæsteundervisning (værdi: DKK 499)
Bonus 5: Søvnguide (værdi: DKK 1550)
Bonus 6: Krone Chakra Healingsbehandling (værdi: DKK 1550)
Bonus 7: Manifestationsprocessen (værdi: DKK 999)
Bonus 8: Meditation Pac Man(værdi: DKK 499)

DU FÅR 85 LEKTIONER FORDELT PÅ 5 MODULER + INTRO MODUL, SPØRGSMÅL OG SVAR MODUL SAMT BONUS MODUL

Forløbets samlede værdi inkl. bonuser er DKK 13.549

Din investering er 8.888 kr. 

(Eller 12 rater af 740 kr.- Første rate 748 kr.)


TILMELD DIG I DAG MED EN AF FØLGENDE BETALINGSMULIGHEDER:

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en anden betalingsaftale,
så er der mulighed for dispensation afhængig af din situation.

Disclaimer : dette forløb kan ikke stå i stedet for lægehjælp, medicin m.m

Se her hvad tidligere kursister siger om at arbejde sammen med mig

Hvornår starter forløbet?

Helbred dig selv er et online forløb, hvor du vil få adgang til alt materialet i Simplero. Forløbet varer 5 måneder, og materialet vil blive frigivet måned for måned – du får det første modul med det samme, når du tilmelder dig.

Du får adgang til bonuserne allerede, når du køber forløbet, så du kan komme i gang med at aktivere dine selvhelbredende kræfter.

Hvad gør jeg, når jeg har købt Helbred dig selv?

Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige trin, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt forløbet, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. Du får adgang til modul 1 samt intro modulet med det samme. De resterende moduler frigives med en måneds interval. 

Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

Materialet er dit for evigt fra købstidspunktet! Du vil modtage links til forløbet på mail, og dernæst bliver du videresendt til Simplero, som er den platform forløbet er sat op i. I Simplero har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PFD-arbejdsark mm. ned på din egen computer. Jeg vil også anbefale dig at downloade Simplero app’en, så du har adgang til materialet fra din telefon.

Kan jeg stille spørgsmål til dig gennem forløbet?

Ja, det kan du tro! Du får mulighed for at blive tilknyttet en lukket Facebook-gruppe for alle deltagre på forløbet, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig og sparre med de andre kursister. 

Hvis oplever nogle tekniske udfordirnger bedes du sende en mail til support@hellefroelund.dk.

Hvad kan jeg selv gøre, for at få mest muligt ud af forløbet?

Min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. Det forholder sig nemlig sådan, at det naturligvis ikke er nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente miraklerne kommer dumpende. Nej kære, der er brug for at du tager handling! At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed, udholdenhed og vedholdenhed. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage og lader din sjæl vise dig vejen. Bare at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje.