fbpx
Spirituel og personlig udvikling

Penge Manifestation

– Berig dit liv ved at tiltrække flere penge ind i det.

Mange af mine tidligere og nuværende deltagere har efterspurgt det.

NU ER DET HER!

Et utrolig effektivt forløb, der lærer dig, hvordan du kan tiltrække flere penge ind i dit liv.

Jeg giver dig redskaberne, men det er DIG, der skal gøre arbejdet.

Dette fyldestgørende manifestationskursus med fokus på penge er lavet, så du kan lære, hvordan du tiltrækker de penge ind i dit liv, som du ønsker og drømmer om.

Du lærer på kurset trin for trin de steps og metoder, der skal til – og metoderne virker!

Ingen pengebeløb, der er i alignment med dig, er for store!💰

På dette kursus lærer du en række teknikker til at ændre dit mindset og forhold til penge til det sundere, således du kan manifestere flere penge ind i dit liv. De vibrationer og energier, som du sender ud, er utrolig essentielle for, hvordan dit liv, helbred, humør, kærlighedsliv og altså også din økonomi er.  

Dette kursus tager således afsæt i læren om manifestation og loven om tiltrækning og giver dig en række teknikker, som – hvis du anvender dem korrekt og integrerer dem i din hverdag – hjælper dig med at tiltrække flere penge ind i dit liv. Du skal derfor være opmærksom på, at dette IKKE er et kursus, hvor du lærer om økonomi, budgetter, investering, aktier mv., men derimod om sammenhængen mellem dit mindset og din pengesituation.

Det er et online kursus, som du kan tage i dit helt eget tempo, og du har det til evigt eje.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål under hvert modul.

Skriv til mig hvis du vil høre mere om dette magiske pengekursus.💥💫

Du får de bedste redskaber samlet fra hele verden.💛

Hvad er flere penge i dit liv værd for dig?

Ja, tænk lige over det…

Man siger, at det koster penge at tjene penge, men dette er jo en investering, som du kan bruge resten af dit liv, således du kan tiltrække de penge, som du netop drømmer om.

Hvad er det værd for dig?

Kender du loven om tiltrækning?

Den handler om, at ALT er vibration, og at LIGE tiltrækker LIGE.

Det betyder, at du ved hjælp at tankens kraft kan hæve dine vibrationer og tiltrække det, du drømmer om.

Og ja… det gælder også penge.

Du kan nemlig manifestere alt det, du drømmer om, fordi du er født med en indbygget ”tryllestav”, som – når du bruger den korrekt – giver dig alt det, du ønsker dig i dit liv.

Så hvis du følger programmet, som du får med dette forløb, vil du opleve at få en bedre økonomi og mulighed for at tiltrække mange penge og dermed blive økonomisk fri.

 

Kunne du tænke dig det?

Kontakt Helle Frølund

Hej! Jeg hedder Helle Frølund.

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 25 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg har hjulpet mange til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine online forløb, for jeg brænder simpelthen for, at hjælpe så mange som muligt til at skabe deres drømmeliv. Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!

Slip pengeblokeringerne i dag!

Du får pengemanifestationskursets teknikker, som du kan bruge resten af dit liv, for KUN:

7.995 kr.

Power og kærlighed

fra Helle💰

OBS: Vær opmærksom på, at dette forløb ikke er en garanti for, at du får flere penge.

Det afhænger af det arbejde, du lægger i det.