fbpx

Afprogrammér dig slank
– og frigiv de overflødige kilo.

Dette stærke online-forløb indeholder seks gennemprøvede, effektive trin til dig, der gerne vil slippe de overflødige kilo.
Det er super enkelt og simpelt, og du kan tage det i dit helt eget tempo og have det til evigt eje.

Vil du gerne have din drømmekrop?

SÅ er online-forløbet “Afprogrammer dig slank og
frigiv dine overflødige kilo” lige noget for dig!

Er DU klar?

Du får her en helt unik mulighed for at afprogrammere dig slank og frigive de overflødige kilo og dermed blive sund, slank og stærk.

Jeg har lavet et stærkt online-forløb med seks gennemprøvede, effektive trin til dig, der gerne vil slippe de overflødige kilo. Det er super enkelt og simpelt, og du kan tage det i dit helt eget tempo og have det til evigt eje.

Det er et overskueligt forløb, som kun tager ca. 10 min. af din tid om dagen, men HUSK: det er super vigtigt, at du bliver i processen; at du virkelig giver dig tid til hvert trin.

Vi tror ofte, at det skal være svært, for at det virker, men det her er super simpelt, let og enkelt – OG DET VIRKER!!!

Forløbet hjælper dig med at afprogrammere og eliminere dine indespærrede emotioner og begrænsende overbevisninger, som er skyld i dine ekstra kilo på sidebenene.

Forløbet er IKKE et forløb, der har fokus på kost og motion, men i stedet på at bryde fri og komme i alignment med din sjæl. Når du kommer i denne tilstand af awareness, vil du modtage inspiration fra kilden til dine inspirerede handlinger, som fører dig og guider dig til din perfekte krop.

Ved at anvende de seks trin i forløbet her sker der de ændringer, der skal til for DIG, således du ikke længere skal tvinge dig til at gøre ting, som du ikke har lyst til at gøre, f.eks. at gå 10 km. hver dag, hvis du ikke har lyst til det. De seks trin vil give dig en entusiasme, så du får lyst til at gøre ting, som du aldrig har haft lyst til at gøre før.

Hvis du – inden du har gennemgået de seks trin og hermed inden du har ændret det, du indeholder – f.eks. tilmelder dig et vægttabskursus, og du gør det af pligt, og fordi du er desperat, skal du altså tvinge dig til at tage vægttabskurset. Hvis du i stedet tilmelder dig vægttabskurset efter at have gennemgået de seks trin, vil de skridt, du skal tage, komme som en inspireret handling med masser af lyst og entusiasme.

Når du har gennemgået de seks trin, ændrer du noget ved dit indre system, dine indespærrede emotioner og dine dybe overbevisninger, og dermed kan du blive entusiastisk over at gøre noget, som du aldrig troede, at du kunne have lyst til at gøre, f.eks. at tilmelde dig et vægttabskursus af lyst og ikke tvang eller andre ting, som måske er vigtig i lige netop din proces. Det kan f.eks. også være dine smagsløg, der ændrer sig, så du ganske simpelt begynder at have lyst til at spise en anden type mad.

Du får altså her et forløb, hvor du lærer at afprogrammere dig slank og eliminere dine indespærrede emotioner, således du kan frigive de overflødige kilo!

Forløbet koster kun
2.995 kr.
og du modtager alt materialet med det samme, du har tilmeldt dig.

Det siger mine kunder om forløbet

“At følge det her program har været virkelig vildt, fantastisk og transformerende for mig. Jeg har fulgt forløbet trin for trin, og jeg har fået så meget ro i min krop og mit liv, at jeg er
begyndt at kunne følge de inspirerede handlinger, som konstant
vælter ned i min turban. Jeg har fået sluppet så mange gamle, ubevidste programmer og skabt så meget nyt. Kiloene rasler af min krop, og jeg mærker en frihed som aldrig før.
Det bedste ved forløbet har været, at det er utrolig nemt og simpelt, og at jeg må alt; der er ikke noget, der er forbudt hverken at spise eller at drikke.

Dette forløb får mine varmeste anbefalinger!”

– Anonym

“Det vildeste forløb! Jeg er blevet bygget op, og det oprindelige i mit indre er kommet frem i lyset. Vores bevidsthed udgør grundlaget for alle energier og tankeformer omkring os. Den kraft, vi har, er ofte undermineret af emotioner. Jeg har arbejdet ihærdigt og målrettet med at slette de indespærrede emotioner og omprogrammere mit mindset og mit ubevidste sind med programmerne i forløbet, hvilket har bevirket, at jeg er blevet gladere, 21 kg. lettere og meget mere fri.

Halleluja for dette kraftfulde forløb!”

– Tine Jensen

Har du kæmpet med dit selvbillede længe?

Og er du træt af de overflødige kilo?