Afprogrammér dig slank
– og frigiv de overflødige kilo.

Dette stærke online-forløb indeholder seks gennemprøvede, effektive trin til dig, der gerne vil frigive de overflødige kilo.
Det er super enkelt og simpelt, og du kan tage det i dit helt eget tempo og har materialet til evigt eje.

Vil du gerne have din drømmekrop?

SÅ er online-forløbet “Afprogrammer dig slank og
frigiv dine overflødige kilo” lige noget for dig!

Er DU klar?

Kom med på en rejse imod en sundere, stærkere og slankere krop.
Forløbet vil styrke dig i at afprogrammere dine begrænsende overbevisninger og indespærrede emotioner, så du kan opnå din drømme krop med lethed.

Vi tror ofte, at det skal være svært, for at det virker, men det her er super simpelt, let og enkelt – OG DET VIRKER!!!

Ved at anvende de seks trin i forløbet her sker der de ændringer, der skal til for DIG, således du ikke længere skal tvinge dig til at gøre ting, som du ikke har lyst til at gøre, f.eks. at gå 10 km hver dag, hvis du ikke har lyst til det. De seks trin vil give dig en entusiasme, så du får lyst til at gøre ting, som du aldrig har haft lyst til at gøre før.

Når du har gennemgået de seks trin, ændrer du noget ved dit indre system, dine indespærrede emotioner og dine dybe overbevisninger, og dermed kan du blive entusiastisk over at gøre noget, som du aldrig troede, at du kunne have lyst til at gøre, f.eks. at tilmelde dig et vægttabskursus af lyst og ikke tvang eller andre ting, som måske er vigtig i lige netop din proces.

Er du klar til at gå fra…

• Ekstreme træningsprogrammer
• Strikse kostplaner
• Kalorietracking
• Fokus på vægt
• Sult
• Udelukkelse af bestemte fødevarer

Til…

• Let frigivelse af overflødige kilo
• En sund og stærker krop
• Fokus på det, der virker for DIG med ugangspunkt i dine inspirerede handlinger
• Mere energi og overskud

Forestil dig lige nu hvordan du vil have det
og hvordan det vil ændre dit liv hvis du…

1. Har en sund og stærk krop.

2. Vågner frisk og veludhvilet op hver morgen.

3. Din krop føles smertefri og let.

4. Du har et let og glad sind med positive tanker og følelser.

5. Du lever indefra og skaber selv de vaner og forandringer, der virker for dig og din krop.

Det siger mine kunder om forløbet

“At følge det her program har været virkelig vildt, fantastisk og transformerende for mig. Jeg har fulgt forløbet trin for trin, og jeg har fået så meget ro i min krop og mit liv, at jeg er begyndt at kunne følge de inspirerede handlinger, som konstant
vælter ned i min turban. Jeg har fået sluppet så mange gamle, ubevidste programmer og skabt så meget nyt. Kiloene rasler af min krop, og jeg mærker en frihed som aldrig før. Det bedste ved forløbet har været, at det er utrolig nemt og simpelt, og at jeg må alt; der er ikke noget, der er forbudt hverken at spise eller at drikke.

Dette forløb får mine varmeste anbefalinger!”

– Anonym

“Det vildeste forløb! Jeg er blevet bygget op, og det oprindelige i mit indre er kommet frem i lyset. Vores bevidsthed udgør grundlaget for alle energier og tankeformer omkring os. Den kraft, vi har, er ofte undermineret af emotioner. Jeg har arbejdet ihærdigt og målrettet med at slette de indespærrede emotioner og omprogrammere mit mindset og mit ubevidste sind med programmerne i forløbet, hvilket har bevirket, at jeg er blevet gladere, 21 kg. lettere og meget mere fri.

Halleluja for dette kraftfulde forløb!”

– Tine Jensen

Dette får du på Afprogrammer dig slank

Koden til dit drømmeliv

Dette modtager du på forløbet

Undervisningsmateriale (videoer)
Redskaber og teknikker
Lydfiler
PDF-filer

Koden til dit drømmeliv

BONUS
100% Ro & Nulstillings Meditation

Jeg har lavet en enestående meditation, der skaber fred og ro i din krop, sind og ånd, så du med lethed kan manifestere og skabe din drømme krop.

Du får adgang til alt materialet med det samme, når du køber forløbet, så du allerede nu kan komme i gang med at afprogrammere dig slank og frigive de overflødige kilo.

AFPROGRAMMER DIG SLANK

◇ Undervisningsmateriale (videoer), redskaber, teknikker, lydfiler og pdf’er (værdi: DKK 2.995)
◇ Bonus: 100% Ro & Nulstillings Meditation (værdi: DKK 1.550)

 

Forløbets samlede værdi inkl. bonuser er DKK 4.545

Din investering er 2.995 kr. 

(Eller 3 rater af 1.100 kr.)


TILMELD DIG I DAG MED EN AF FØLGENDE BETALINGSMULIGHEDER:

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en anden betalingsaftale,
så er der mulighed for dispensation afhængig af din situation.

Disclaimer : dette forløb kan ikke stå i stedet for lægehjælp, medicin m.m

Hvornår starter forløbet?

Afprogrammer dig slank er et online forløb, hvor du vil få adgang til alt materialet med det samme, når du køber forløbet. Du kan altså tilmelde dig når som helst.

Hvad gør jeg, når jeg har købt Afprogrammer dig slank?

Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige trin, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt forløbet, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. 

Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

Materialet er dit for evigt fra købstidspunktet! Du vil modtage links til forløbet på mail, og dernæst bliver du videresendt til Simplero, som er den platform forløbet er sat op i. I Simplero har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PFD-arbejdsark mm. ned på din egen computer. Jeg vil også anbefale dig at downloade Simplero app’en, så du har adgang til materialet fra din telefon.

Kan jeg stille spørgsmål til dig gennem forløbet?

Du kan stille spørgsmål til mig via Simplero, hvor du kan lave en kommentar under selve lektionerne. Alternativt, er du også velkommen til at sende mig en mail på helle@hellefroelund.dk

Hvis oplever nogle tekniske udfordirnger bedes du sende en mail til support@hellefroelund.dk.

Hvad kan jeg selv gøre, for at få mest muligt ud af forløbet?

Min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. Det forholder sig nemlig sådan, at det naturligvis ikke er nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente miraklerne kommer dumpende. Nej kære, der er brug for at du tager handling! At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed, udholdenhed og vedholdenhed. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage og lader din sjæl vise dig vejen. Bare at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje.