Ved du, at der bare er
noget mere til dig derude?
Og vil du ikke længere nøjes?

Forløbet er skabt til dig, som ved, at der må være noget mere til dig derude, ikke længere vil nøjes, er klar til at tage ansvar, er klar til at investere tid og penge på din egen udvikling, fordi du ved, at det er en livslang gave, som du selvfølgelig fortjener.

ALLE har et talent og livsformål – også DIG!

Når du finder dit livsformål og udlever det, får du:

Masser af energi og fuld overskud
Ubegrænset frihed
Glæde
Højt selvværd
Du opnår dine økonomiske mål med lethed
Et nydelsesfuldt liv
⬦DIT DRØMMELIV

Men først vil jeg finde ud af om dette forløb er et godt match til dig.

– Så hvor er du idag?

Forvandling og udvikling

Kan du mærke en følelse i dig, der siger, at der genner sig noget i dig, du vil tilbyde verden?

Uanset om du har fået følelsen konkretiseret til en ide/plan eller ej, så hjælper mit forløb dig med at finde din geni-zone, som du kan skabe en virksomhed omkring.

Din geni-zone er nemlig her du er i dit es, det er her du har højt flow og kan skabe de mest magiske ting.

Udlev dit drømmeliv med Helle

Går du med en business drøm i maven og ønsker du at blive selvstændig?

Du er super god til noget, du elsker at bruge tid på at lave. Det kan være du er fantastisk kreativ, du har noget du brænder for. Det kan være en stor udfordring du har haft i dit liv, som du har lært meget af og du nu ønsker at hjælpe andre med samme udfordring.

Uanset dine kompetencer, så vil du gerne skabe en karrierevej hvor du kan fordybe dig i det du brænder for.

Helle Quantum Business

Du har en business, men den giver dig ikke det tilbage, du drømmer om.

Det kan være at du fremfor at have skabt din drømme business, så har du skabt dig et nyt arbejde, som desværre tager mere energi fra dig end det giver.

Den gnist du havde engang, er overdøvet af arbejde som ikke bringer det bedste frem i dig.

Falder du indenfor 1 af de 3 kategorier nævnt ovenfor, så er forløbet netop designet til dig. Da mine kompetencer og det jeg brænder for er, at hjælpe mennesker med at overkomme de udfordringer, som jeg selv har succes med.

“ ALLE har et talent og livsformål ~
også DIG! Du skal blot finde det
  ”

På mit 6 måneders online forløb finder du ind til kernen af den værdi du kan tilbyde verden, herfra vil du være i din geni-zone, hvorfra du med flow kan levere din værdi til verden og modtage din ønskede værdi tilbage.

Skab Din Drømme Business er et 6 måneders online forløb, som bygger på at udnytte energierne i de 7 chakraer direkte i din forretning. For når du er i balance, kan du med lethed og flow arbejde udfra din genizone og skabe de mest fantastiske resultater i din business og i dit liv.

Jeg har skabt denne helt unikke model, som på magisk vis går ind og bruger dine energier som løftestang for din karrieremæssige succes, så dét som før virkede så uoverskueligt pludselig kan eksekveres med lethed, fordi du er i balance.

Du får altså både personlige og forretningsstrategiske værktøjer til at skabe succes med din forretning!

Du får en unik mulighed for at forretningsudvikle med ligesindede og ambitiøse iværksættere i et f
ællesskab og tæt sammen med mig.

Helle Quantum Business

Helle Frølund – Clairvoyant og Business mentor

Jeg er clairvoyant og ser dit naturlige potentiale og dine begrænsninger. Jeg bruger mine evner til at guide dig fra nuet og til et kvantespring ind i endnu mere succes med dine forretningstiltag. Jeg viser dig dine muligheder – du tager selv dine valg.

Mit speciale er manifestation. Jeg lærer dig at du kan manifestere et mål og omdanne tanke og ønske til virkelighed. Jeg har selv drevet min millionforretning sådan altid, og jeg har set det ske for mine klienter igen og igen.

Grunden til, jeg lykkes med at drive forretning med succes og på mine præmisser er, at jeg altid driver min forretning fra hjertet og ud fra min intuition. Det er dét, jeg er her for at lære dig.

Kan du svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål?

Kan du svare JA til ét punkt, er du et match på den målgruppe, jeg har skræddersyet forløbet
til at hjælpe med flow og passion mod at skabe sin Drømme Business.
Jo flere JA’er du har på listen, jo bedre et match er du til dette forløb og den forvandling, jeg har succes med at levere.

Er du klar til at spore dig ind på din passion?

Er du klar til at tappe ind i din passions power?

Er du klar til at arbejde på dig selv for at spore dig ind på din indre genizone?

Er du klar til at en karriere vej kan blive vist dig fra din dybeste kerne?

Er du klar til at arbejde proaktivt med dig selv, for at nå din drømmekarriere?

Er du klar til at handle på den intuition, som peger dig i retning af dit næste skridt mod at skabe din Drømme Business?

Hvad siger andre om mine forløb?

Dette får du hver 2. uge i forløbet:

  • Videoguides
  • Energikoder
  • Konkrete værktøjer til forretningsudvikling
  • Lydfil
  • Øvelser
  • Visualisering
Udlev dit drømmeliv med Helle

Bonus 1

Du får 6 Q&A’s og konstant sparring samt mulighed for at få svar på dine spørgsmål fra mig inde i Facebook gruppen.

Helle er Clairvoyant og transformator

Bonus 2

Du får adgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen.

Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se LIVES (livestreaminger) og stille spørgsmål direkte til mig.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 3

Helles pengemanifestations kursus til en værdi af 7995,-

Penge manifestation

Ansvar og praktiske oplysninger

Det er vigtigt, at du er indforstået med, at dette forløbs redskaber, guidede meditationer, teknikker, energikoder, forretningsgreb, undervisningsmateriale mv., som jeg giver dig undervejs i forløbet, kan hjælpe dig RIGTIG langt, men at du stadig selv skal tage ansvar og handle for at skabe din drømmebusiness – du er din egen guru og skaberen.

Forløbet er online, og det er derfor et kursus, som du kan tage i dit helt eget tempo; ingen stress på noget plan overhovedet. Tilmed har du kurset til evigt eje, da det kan downloades, så du kan gense det igen og igen – når behovet opstår.

Er du klar til at tage et kvantespring, så vil jeg gerne sige TILLYKKE. Du er nu på vej den helt rette vej mod din drømmeforretning, og din investering i dén og dig selv 49.000,- ex. moms. Beløbet kan deles op i 4 eller 6 rater.

Det bliver virkelig powerfuldt, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få dig med på rejsen til next level i din forretning!

Er du klar til at tage kvantespring?

Lad mig hjælpe dig til at opnå det magiske, fantastiske karriereliv, som din sjæl kalder på, så du kan udleve dit fulde potentiale – det bliver utroligt magisk og transformerende!