Livstransformator

Fysisk gruppeforløb

Kom med på en fælles rejse imod en fundamental livstransformation, der vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed. Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via biopsykologiske bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra fortidens dogmer.

Vi lærer i fællesskab at forstå kroppens hemmelige sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde og kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.

Det bedste af det hele er, at det er selvhelbredelse. Du bliver ikke fixet – du fixer dig selv og opnår selvindsigt til eks. at mærke hvornår kroppen siger JA og NEJ.

Alt i universet har en energi og frekvens – og da vi er en gruppe, kan vi sammen opnå en helt vild og unik energi, der er med til at højne os alle.

Vi vil arbejde med at være i kærlighed, samhørighed og nærvær henimod tilgivelse, ærlighed, mod, power, selvkærlighed og autenticitet. Din værktøjskasse bliver fyldt til randen så du kan slippe negative mønstre og leve i din nye energi.

Er du klar?
Du kan nemlig kun opnå et godt resultat, hvis du har et åbent hjerte og sind overfor både forandring og for at tage ansvaret for din udvikling. Hvis du er klar, så vil det føles befriende at være åben, ærlig og at bruge 1-2 timer hver uge på forskellige øvelser og refleksioner.

Praktisk info:

Forløbet strækker sig over 6 måneder og vi mødes en gang om måneden i 3 timer fra kl. 18-21. Vi er max. 14 kursister på holdet. På forløbet får du “lektier for”, som jeg anbefaler, du arbejder med til næste gang. Derudover får du én 1:1 session med mig, som kan benyttes under forløbet.

Pris: i alt kr. 12.950,- som kan betales i rater.

Skriv dig op her