Velkommen til Helle Frølund

Personlig Udvikling | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er mentor og underviser skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.
Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.
Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.
Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Har du en eller flere af følgende udfordringer?

Du mangler overskud og energi

Føler du dig ofte tynget af hverdagens strabadser, har du ofte hængepartier og mange arbejdsopgaver?
Hvornår har du sidst været sprængfyldt af energi og overskud?
Hvis du døjer med at komme ovenpå, så får du mine energiøvelser.

Føler du dig fanget i et liv, der går i ring?

Følelsen af at være groet fast i den samme cirkel, hvor den eneste konstante fremgang er i ugetallet.
Måske også med en følelse af magtesløshed, stigende utilfredshed og med manglende gejst?
Hvis du savner fremgang og mere begejstring for dit liv, så er du kommet til det rette sted.

Din drøm/passion har ikke den ønskede fremgang

Føler du, at den tid du smider i din passion ikke giver nok gevinst?
Eller måske at din passion ikke får nok opmærksomhed?
Længes du efter en dyb kontakt med din passion og fremdriften heraf? Så har jeg lige forløbet for dig.

Ved du netop ikke, hvad du vil, men hungrer du efter noget mere?

Det er måske ikke, at du ligefrem er utilfreds. Men du mærker bare noget i dig, der hungrer efter mere. Noget mere du måske ikke kan sætte ord på, hvad er, men du kan mærke, at livet må have mere at byde på.
Kan du ikke helt definere, hvad det er, du vil, men du ved, at du vil noget mere. Så hjælper jeg dig med at finde dit indre blueprint.

”Jeg vil gerne aflive fordommen om, at det kræver ekstraodinært hårdt arbejde at gå fra rugbrødsliv til drømmeliv.”

Dette har tidligere klienter fået ud af mine forløb

>Hold mus/finger over boksene<

Indre balance

Lær at skelne mellem stemmen fra dit ego og det stille kald fra dit hjerte. Opnå indre balance og harmoni for mere sindsro og fred.

Afklaring og øget intuition

Opnå en øget afklaring på dine mål og drømme, samt livets større valg og dilemmaer. Med mine forløb får du nemlig styrket din intuition – din indre guide.

Et skabende mindset

Du lærer forskellen på et begrænsende og et skabende mindset. Så du er i stand til at manifestere dit drømmeliv.

Adfærdsændring

Du begynder at tage andre valg, som påvirker din adfærd. Du skiller dig af med de adfærdsmønstre, der ikke tjener dig og implementerer nye gavnlige.

Større livsglæde og lykke

At få forløst dine indespærrede emotioner, følge hjertets vej og freden ved indre harmoni, skaber en indre livsglæde, lykke og dyb taknemmelighed.

Flow

At bringe dig mere i flow, er det mine forløb er skræddersyet til. Flow skaber momentum, og momentum skaber en lettere rejse mod dit drømmeliv.

Alle kan udleve sine drømme, også dig!

Uanset alder, hvor du er i livet eller hvad du har erfaret indtil nu, så kan alle opnå deres drømmeliv. Det handler nemlig ikke om at være blandt de heldige eller have bestemte egenskaber. Det handler om det paradigme, du har omkring dig selv og dine evner.
Et paradigme er en indlært måde at se verden på. Det er blevet bygget op over mange år, hvor grundstenene blev lagt i 0-7 års alderen. På disse grundsten er dit verdensbillede bygget, så hvis du ikke tror på alle kan udleve sit drømmeliv. Så er det fordi, at du undervejs fik den overbevisning fra én/ét eller andet.
Du skal dog ikke tage imod råd omkring at leve dit drømmeliv, fra folk som ikke lever deres drømmeliv. Det kan dog være svært at gennemskue som barn, da man altid er blevet fortalt, at man skal lytte til de voksne.
Tror du ikke på, at du kan udleve dit drømmeliv? Så er det nok nærmere nogen verdensbillede-briller, som er gået i social arv end fakta. For leder du efter beviser på folk, der har haft større udfordringer end dig, som har fået succes og lever deres drømmeliv. – Så vil du finde beviser på dette.
Den bedste indikation for om du kan udleve dit drømmeliv er, at min side her vækker en nysgerrighed i dig og et indre ønske om en forvandling.

Hvad siger tidligere klienter om mine forløb?


Afspil


Afspil


Afspil


Afspil

Tidligere
NæsteHvad nu?

Jeg tilbyder transformerende forløb i forskellig format. De fysiske forløb er der dog venteliste på. Du kan finde dem alle i menuen under forløb.
I min shop ligger der skønne meditationer og visualiseringer, som hjælper dig med noget konkret.
Men ønsker du at skabe dit drømmeliv på alle plan, så tryk på knappen herunder skønne.

Jeg er klar til at opnå mit drømmeliv

Min dyrebareste gave

Over halvdelen af min pragtfulde tilværelse her på jorden, har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet rigtig mange mennesker. Det betyder, at jeg har en enorm videns- og erfaringsbank med mine over 26 år i mit holistiske virke.

Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale. For hvor mange går ikke med fornemmelse af, at de kan præstere på et højere niveau, end de hidtil viser? Gør du ikke?

Jeg er så taknemmelig for den gave, jeg er blevet givet. Fordi jeg kan hjælpe netop dig, som er klar. Klar til blandt andet at finde dit livskald, og til at du finder hjem dybt i din kerne, og at opnå dit drømmeliv på alle plan.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk. Dermed dannes et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i absolut balance.

Jeg kan se dine blokeringer og vil elske, at give dig de vildeste redskaber til at forløse dem. Redskaber, som vil støtte dig i at slippe alle dine uhensigtsmæssige tankemønstre, begrænsende overbevisninger og dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Jeg har hjulpet et hav af skønne sjæle som enten har gennemgået en stor sorg, har mærket fysiske smerter, har stået midt i en livskrise i parforholdet eller andre komplekse livstemaer.

Ingen problematikker har været for store eller for små. Jeg ser det hele menneske, og jeg ser igennem illusionernes slør. Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv på alle områder i livet.

At hjælpe mennesker med lige netop dette, er min gave her i livet. Jeg brænder for at skabe en positiv forandring i andre menneskers liv. Derfor har jeg lavet mine forløb, for jeg brænder simpelthen for at hjælpe så mange som muligt, til at skabe deres drømmeliv.

Vores tid på jorden er dyrebar, så tøv ikke! Jeg vil elske at hjælpe dig til at manifestere dit drømmeliv!