Kan du mærke,

at livet har mere at byde dig?

Så er du det rette sted!

Jeg bliver dagligt mindet om, hvor meget mere livsglæde, nydelse og lyst til livet mine deltagere har, efter de er startet i forløb hos mig.

Det er for mig en ubeskrivelig lykke i mit liv, for det er dét, der får min energi til at sprudle og koge over!

At mine deltagere lykkes med at fjerne deres blokeringer og udleve deres drømmeliv, er dét, der nære mig og min passion.

At se og STØTTE andre i at lykkes og opnå den dybeste indre glæde og lykke, det giver mig et meget meget stort formål med mit liv, som jeg er SÅ taknemmelig for!

Det giver mig noget at leve for, og jeg kunne ikke forestille mig et bedre livsformål, FOR MIT HJERTE BANKER FOR AT HJÆLPE MENNESKER SOM DIG!

Spirituel guide & Mentor

Men nok om mig, det handler om DIG, og hvad du føler er rigtigt for dig!

For er et forløb hos mig et match for dig?

Oplever du stadig tvivl om, at dette næste skridt er det rigtige for dig?

Så bremser din sunde skepticisme dig nok i en god mening. (Du kan læse mere om sund skepticisme på min blog her: link)

 

Som jeg ser det, så er tvivl = mangel på information til at træffe en beslutning. Dét er en god ting! – For manglende information kan vi gøre noget ved.

For at imødekomme dit behov for afklaring om dette forløb er noget for dig, så vil jeg gerne tilbyde dig en afklarende samtale, så vi to kan finde ud af, om vi er et match for hinanden.

 

Udfyld spørgeskemaet herunder og skriv efterfølgende en privat besked til mig over messenger gennem min hjemmeside her via funktionen i nederst højre hjørne, så kan vi aftale en tid til en afklarende samtale 😃

 

Ingen bindinger, naturligvis!

 

Hjertekram og power,

Helle 🧡