fbpx

Manifestations Minikursus

Lektion 1)

Kære dig.

Sååååå FANTASTISK at du har fundet vej til dette lille kursus om manifestation. Jeg nyder sådan at kunne give dig unikke, konkrete redskaber til, hvordan du kan hæve din vibration, så du kan leve i dit højeste lys og skinne om kap med solen. Livet er bare det smukkeste landskab, og jo mere du udforsker og betræder det, jo skønnere bliver din udsigt. Pragtfuld fornøjelse, skønne dig!♥️

Med power og passion,
Helle

Lektion 2)

Det du drømmer om, kan du manifestere🤍

Dyrebare sjæl ✨

Du er energi. Jeg er energi.

Alt er energi og vibrerer højt eller lavt.

Du skal vibrere på samme frekvens som det, du gerne vil manifestere eller tiltrække ind i dit liv.

Nedenfor er der en positiv affirmation, som jeg inviterer dig til at gentage tre gange dagligt.

“Jeg er grunden til, at jeg kan manifestere så let, og for hver eneste dag jeg manifesterer, bliver det lettere og lettere for mig at opnå alle mine drømme og dermed alle mine manifestationer.”

Lektion 3)

Vidunderlig fornøjelse med meditationen, skønne dig. Læn dig godt tilbage og nyd den! Tak fordi du er her!🤍 

Manifestation og loven om tiltrækning

Lektion 4)

Tak fra mit hjerte og på gensyn ❤

Vidunderlige dig, jeg er simpelthen så glad og stolt over at have haft netop DIG med på dette lille kursus om manifestation. Jeg ved dybt fra mit hjerte, at du med disse værktøjer kan manifestere og skabe lige nøjagtigt det, du drømmer om. ALT er muligt!

Tak for dette korte selvudviklingseventyr. Banker dit hjerte for mere, så har jeg skabt onlineforløb til, hvad end din sjæl hungrer efter; om det er støtte i at afprogrammere dine overflødige kilo, om det er et kursus i at manifestere og invitere flere penge ind i dit liv, ELLER om du mærker energi på endnu flere redskaber til, at du kan skabe, tiltrække og leve dit absolutte DRØMMELIV!

Jeg er her for dig. Du er altid velkommen til kontakte mig.

Hjertekram, Helle ✨