Hvorfor lever jeg ikke mit drømmeliv

Vi kender det alle. Følelsen af, at vi har mere at byde på, og længslen efter at udleve de vildeste drømme, vi bærer rundt på i vores hjerter.

Men er det kun for de få at udleve sine drømme? For de heldige, som har knækket koden?

NEJ! Du kan også udleve dine vildeste drømme.

Inden jeg fortæller dig hvordan, du kan udleve dine drømme, vil jeg dykke ned i, hvad der i første omgang afholder os mennesker fra at udleve vores drømme.

Hverdagens kaotiske virvar

  *Alarmen ringer*. Du vågner op til endnu en morgen, hvor din søvn har været urolig, fordi dine tanker har kørt rundt i hovedet det meste af natten.

Du står op og klarer dig igennem morgenen, kommer hen på dit arbejde ooog værsgo; ind vælter alle dine opgaver, problemstillinger, konflikthåndtering, hængepartier, ildebrænde, der skal slukkes, og så videre….

”Puha, så er vi ligesom i gang”.

Men før du har set dig om, er arbejdsdagen forbi, og du er på vej hjem. Nu banker nye problemstillinger og hængepartier på døren:

Hvad skal der på menuen til aftensmaden? Sundt og nærende; eller hurtigt og nemt?

Skal du sætte en vask over?

Rydde op?

Eller måske tage afsted for at få den fysiske aktivitet krydset af listen?

Badeværelset skal egentlig også gøres rent…

Og som du ved, så fortsætter listen.

Du får måske sat flueben ved en eller to, men du skal også i seng i god tid, så du forhåbentlig kan få en bedre nattesøvn, end du fik i går. Men det ender ofte med ikke at være tilfældet, for så sjove er de hænge partier der venter i morgen heller ikke.

*Alarmen ringer* – og resten af historien kender du.

Hvad holder mig tilbage?

Det er ikke kun dig, der sidder fast i denne trædemølle. I dette menneskelige hamsterhjul. Desværre er det nærmere reglen end undtagelsen.

Men sådan behøver det ikke at være. Ingen fortjener følelsen af at knokle dag ind og dag ud og alligevel have følelsen af at sidde fast.

Svaret på, hvad der holder dig tilbage, er simpelt: det er dit mindset.

Din mentalitet er nemlig din realitet. Og har du et ”fixed-mindset”, er det grunden til, at du endnu ikke lever dit drømmeliv. Et fixed-mindset er et begrænsende mindset, og det er troen på, at livet er som det er, fordi X er sket i dit liv. Det kan eksempelvis være begrænsende overbevisninger som:

Jeg tror ikke på, at jeg kan udleve min drøm, fordi jeg har                som begrænser mig.

Jeg har ikke energien og overskuddet til at skabe forandring.

Jeg kan ikke begynde at udleve min drøm, fordi jeg ikke har et stort nok økonomisk sikkerhedsnet.

Og listen fortsætter…

Men dit mindset kan også være din største gave – hvis du altså har koden til at åbne låsen til gaven.

Koden til dit drømmeliv

I modsætning til et fixed-mindset, så er et ”growth-mindset” vejen til succes. Et growth-mindset bygger på troen på sig selv. Det kan være, at du ikke har evnerne til at udleve din drøm lige nu, men med et ”growth-mindset” har du optimisme og en indre tro på, at du finder ud af det undervejs.

”Det kan godt være, at jeg ikke kan finde ud af             , men jeg kan lære det!”

”Det kan godt være, at jeg ikke har tiden lige nu, men jeg kan få/lave tid til det efter behov.”

”Det kan godt være, at jeg har fejlet før, men jeg tager erfaring med derfra, og fortsætter til jeg lykkes.”

Med et growth-mindset er du klar til at skabe den vildeste transformation fra hamsterhjul til drømmeliv!

Det kan måske lyde som meget arbejde, men det behøver det ikke at være. Du kan låse dit mindset op, hvis du blot ved, hvordan koden til låsen skal bruges. Og det kan jeg hjælpe dig med.

Udover at have hjulpet mig selv til mit drømmeliv, har jeg gennem 26 år hjulpet andre med at gøre det samme. På baggrund af mine uddannelser og erfaringer har jeg skabt mine onlineforløb for kærligt at hjælpe dig med, hvordan du bruger koderne til at låse dit mindset op, så du kan leve dit drømmeliv.

Jeg ved, at mine forløb virker, for rigtig mange har allerede haft stor succes og fået banet vejen til deres drømmeliv. Men du behøver ikke nøjes med dette, men hør herunder, hvad mine forløbsdeltagere siger:

Hvis du vil opleve samme transformation og er klar til at være i et growth-mindset, så står jeg klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømmeliv.

Hvis du er mere nysgerrig på dit mindset, og hvordan du vender det til din fordel, så læs med i det næste blogindlæg: Hvordan udlever jeg mit drømmeliv (Klik her for at læse det).