fbpx

Vil du ekspandere dit liv, vækste din forretning,
få fuld pengeflow i din business og i dit liv, komme 100% i balance, samt gøre en endnu større forskel for dine kunder, klienter eller patienter?

Så er MasterMind Mesterlære Uddannelsen som skabt til dig. Det er et transformerende forløb, hvor du får mine eksklusive tekniker og metoder til at transformere både dit og dine kunders liv 100%.

Er du klar til at gøre en endnu større forskel i verden og skabe endnu mere flow og vækst i dit liv

Helle er Clairvoyant og transformator

Er du behandler, terapeut, coach, mentor, psykolog, underviser eller lign.

Så har du lige nu en helt særlig mulighed for at komme på det vildeste, transformerende uddannelses forløb.

Her lærer du hvordan du ekspanderer dit liv og din virksomhed, så du kan opnå fuld pengeflow samtidig med, at du opnår endnu større energi flow og glæde fordi du virkelig brænder igennem og lever dit ultimative livsformål.

Gennem de stærkeste teknikker og metoder lærer du bl.a. i dybden at manifestere gennem loven om tiltrækning og du får de vildeste udviklings teknikker og strategier, så du kan skabe de største forandringer for både dig og dine klienter.

Helle Quantum Business

Helle Frølund – Business mentor, Behandler, Serie-iværksætter & Clairvoyant

Mit navn er Helle Frølund og jeg har i 26 år været selvstændig og arbejdet med bl.a. biopsykologisk bevidstheds terapi, hjerneforksning, Kraniosakral terapi og mine unikke clairvoyante evner.

Efter kun 3 måneder som selvstændig, havde jeg allerede en lang venteliste, og jeg har oplevet mine klienter opnå de mest fantastiske mirakler, healinger og udleve deres ultimative drømmeliv.

Min rejse har dog ikke altid været nem og ligesom dig, har jeg også skulle lære en masse i livets skole. Da jeg var blot 34 år, blev jeg med 2 små børn sengeliggende i 2 år og var ved at dø flere gange. En dag spurgte min hjerneforsker “hvornår vælger du at tage ansvar”? Og her vendte mit liv for altid.

Jeg har siden da dedikeret mit liv til at leve mit fulde Life Purpose om at hjælpe mennesker, og imens har jeg lært fantastiske strategier til at bygge en succesfuld forretning.

Nu har jeg valgt, at videregive min bedste viden, stærkeste teknikker og strategier til ambitiøse sjæle, der er sat her på jorden for at gøre en stor forskel.

Det siger de tidligere deltagere om mine forløb

Jeg vil anbefale forløbet “Koden til dit drømmeliv” af hele mit hjerte. Jeg har fået så meget power, retning og ansvar i mit liv. Og samtidig oplever jeg masse af glæde og lykke. Hvis du føler du ikke helt er der i dit liv, hvor du skal være eller være der rigtig i din krop, så skaber dette forløb det vildeste for dig. Og du gør det selv. Det er svært at beskrive med få ord: fantastisk og magisk.
Helle og dette forløb er så fantastisk og magisk Men også helt nede på jorden og via simple værktøjer er det muligt at skabe mere glæde, passion og retning i dit liv. Det er svært at sige hvad det præcise er, men hold nu op jeg har oplevet så meget passion og power inden I mig, som jeg ikke troede jeg havde… Fyldt med kærlighed og liv ❤

Rikke Bech

KODEN TIL DIT DRØMMELIV

Hvis du på nogen måde er i tvivl ang. dit liv, om hvordan du gerne vil leve, både i forhold til. kærlighed og job osv… Så SKAL du med på et forløb hos Helle Frølund. “Koden til dit drømmeliv “er magisk, Helle er så professionel og har hjertet på rette sted , og du vil ikke fortryde, kun at du ikke startede noget før. Jeg KAN kun give Helle mine varmeste anbefalinger.

Merete Tang

KODEN TIL DIT DRØMMELIV

Jeg vil anbefale Koden til dit Drømmeliv af hele mit hjerte.
Det er helt vild hvad det gør ved én. Et forløb der giver så meget power, glæde, lykke, sætter retning og hjælper til at tage ansvar for dit liv.
Så hvis du er klar til at skifte retning og tage førerstaven over dit eget liv og få lykken tilbage, så oplev selv Helle’s nye forløb for dig selv. Forløbet får hermed min varmeste anbefaling magisk, transformerende, livsforandrende og Helle holder dig i hånden hele vejen.

Evy Sampson

KODEN TIL DIT DRØMMELIV

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende punkter?

  • Du driver din forretning, fordi du er en passioneret, ambitiøs sjæl, drevet af dit formål, med et ønske om at bidrage stort.Og en lyst til at ekspandere – dit liv, din business og din bankkonto.

 

  • Du har et kæmpe ønske om at skabe en bæredygtig forretning, hvor du tjener 35.000, 50.000, 100.000 eller mere om måneden samtidig med, at du gør en forskel i verden.

  • Du har nogle indre begrænsinger, der holder dig tilbage fra, at leve dit fulde potentiale og du føler dig ikke helt fri.
  • Du føler dig ofte drænet og du savner, at have energi, overskud og en inderlig følelse af glæde og begejstring!

 

  • Du vil ikke længere nøjes! Du vil skabe forandring i et eller flere områder af dit liv og i din forretning! F.eks. have mere overskud og flow i din business og i dit liv.

 

  • Du føler, at du “sidder fast” og du ved ikke, hvordan du opnår dine drømme og får den glæde og lykke du inderligt brænder for – i dit liv og i din business.

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af ovenstående punkter
– Så er du kommet til det helt rette sted, og du kan føle dig helt tryg og guidet…

Forestil dig lige nu hvordan du ville have det
og hvordan det ville ændre dit liv hvis du…

1. Blive anset som en “go-to ekspert” i din branche

2. At være hende, der skaber de vildeste resultater for sine klienter og kunder

3. Have præcis den livsstil du inderligt brænder for – men som er så luksuriøs og lækker, at du knapt nok tør tale højt om den til andre (bare rolig – det må du gerne her – for her er ingen jantelov eller begrænsninger)

4. Tage din forretning til næste niveau sådan at du kan opnå mere mens du arbejder mindre og derved kan få en endnu større følelse af frihed

5. Kender koden til, at skabe forvandling og opnå lige det du vil i alle områder af dit liv og din forretning

4. Føler at du virkelig er tro mod dig selv, lever dit fulde livsformål og har en fantastisk indre stolthed

Hvis du føler, at dette beskriver dig, så er jeg oprigtigt lykkelig for, at du er her lige nu!

Hvis du drømmer om at opnå ét eller flere af ovenstående punkter,
så er jeg så glad for, at du er her og jeg er inderligt begejstret over, at præsentere dig for:

Et helt unikt og livstransformerende forløb, designet til dig, der driver en passioneret business og har en drøm om at bidrage stort til verden.

MasterMind Mesterlære Uddannelsen er nøglen til alt det du drømmer om

I DIN FORRETNING

En bæredytig business i vækst og en karriere skabt ud fra DINE helt særlige gaver og talenter,
der skaber de VILDESTE resultater for dine kunder.

I DIT LIV

Et liv hvor, du har frihed til at gøre alt det du elsker og være den udgave af dig som du er sat
på jorden til at være og leve ud fra dit dybeste Blueprint.

I DIN ØKONOMI

Et kontinuerligt pengeflow og en business i vækst, der hele tiden tager et nyt kvantespring.

Jeg vil gerne aflive fordommen om at det kræver extraordinært hårdt arbejde at gå fra rugbrødsliv til drømmeliv ”

Helle Frølund

Hvad får du helt præcis, og hvordan foregår det?

For at du kan opnå den største, mest fantastiske og vedvarende succes forløber denne mastermind sig over 12 måneder og du får genemm året:

Koden til dit drømmeliv

Skab din drømmebusiness

Dette high-end business forløb lærer dig at skabe og vækste din business, så du kan hjælpe endnu flere mennesker.

Live Q&A

Drømmerejsen

Drømmerejsen er et transformerende uddannelsesforløb, hvor du lærer de stærkeste redskaber til at bryde 100% fri på alle plan!

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Koden til dit drømmeliv

På dette forløb lærer du at transformere dit liv og knække koden til alt det, der står imellem dig og dine største ønsker.

Guidede meditationer

koden til penge manifestation

Koden til Penge Manifestation er et powerfuldt pengemanifestations kursus skabt til at lære dig, hvordan du tiltrækker de penge ind i dit liv, som du ønsker og drømmer om.

Guidede meditationer

Q&A & Undervisning

Jeg inviterer dig til en månedlig Q&A og live undervisning over Zoom, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Lukket Facebook gruppe

Du inviteres ind i et trygt rum af ligesindede, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen samt mine assistenter. 

Guidede meditationer

Luksus afslutnings middag

Vi slutter forløbet af med en stor luksus middag, hvor vi fejrer den vilde og transformerende rejse i har været ude på og fortsat vil være på efter forløbet.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

1:1 SPARRING & CLAIRVOYANTE SVAR

Vild eksklusiv Bonus:
Fri adgang til min 1:1 ekspertise sparring incl. clairvoyante svar i 12 måneder over messenger.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Gæsteundervisere

Eng gang om måneden inviterer jeg en gæsteunderviser/ekspert ind til at formidle om et relevant emne og være til rådighed for spørgsmål fra jer.

Du modtager al læringen igennem:

High-Level Materiale
i form af videoer, arbejdshæfter,
energikoder og reflektionsark.

Live Q&A i en tryg, opløftende
Facebook gruppe.
Her tuner jeg ind på dig og dine behov og bruger mine clairevoyante evner til at hjælpe dig.

Lydfiler
Visualiseringer og
guidede meditationer.

Du får også en eksklusiv overraskelsesbonus!

Og sidst men ikke mindst får du det smukkeste diplom,
når du har gennemført hele uddannelsen.

Udover mine forløb, månedlige Q&A’s, en lukket Facebook gruppe, luksus afslutnings middag, 1:1 sparring og gæsteundervisere modtager du også..

LIVNESS’ helt unikke business mentor forløb

EMPOWERED BUSINESS GROWTH

Er du klar til dit livs kvantespring?

I dette unikke forløb tager jeg kun klienter ind, hvor jeg 100% ved, at dette vil give dem lige præcis det de har brug for. Og hvor vi er det helt rette match for hinanden. Derfor bedes du booke en gratis uforpligtende samtale. Jeg vil glæde mig meget til, at tale med dig.

Jeg vil elske at støtte og guide dig!

På MasterMind Mesterlære Uddannelsen arbejder vi med

Manifestation, Loven om tiltrækning, Mindset-programmering, Intuition, Personlig udvikling, Aktivering af ideelle kunder, Kundeservice, Prissætning, Salg mm.

Du lærer at manifestere dine mål og visioner
og opnå dit drømmeliv. Du lærer..

◇ Hvordan du holder dig selv igennem hele skabelsesprocessen frem mod dine ønsker og drømme.

◇ Hvordan du lytter til og følger din intuition.

◇ Hvordan du manifesterer de vildeste resultater i din business og i dit liv.

◇ Hvordan du tiltrækker dine ideelle drømmekunder i overflod.

◇ Hvordan du sælger med nemhed, glæde og overskud.

◇ Hvordan du markedsfører dig i integritet med dine værdier.

◇ Hvordan du ekspanderer din business, dit liv og din bankkonto.

◇ Skab din Drømmebusiness værdi: 50.000 kr.
◇ Drømmerejsen værdi 45.000 kr.
◇ Koden til dit Drømmeliv værdi: 32.000 kr.
◇ Koden til Penge Manifestation værdi 8.000 kr.
◇ 1 månedlig Q&A på Zoom i 12 måneder værdi 24.000 kr.
◇ 1:1 sparring inkl. clairvoyante svar værdi 120.000 kr.
1 månedlig gæsteunderviser værdi 24.000 kr.
◇ Eksklusiv afslutnings middag værdi 5.000 kr.
LIVNESS Empowered Business Growth værdi 35.000 kr.
◇ Eksklusiv overraskelses bonus

Du modtager 340 lektioner på min MasterMind Mesterlære Uddannelsen.

FORLØBETS SAMLEDE VÆRDI:
DKK 343.000

MEN, du får selvfølgelig MasterMind Mesterlære Uddannelsen til en rigtig skarp pris.

Du kan booke en gratis 1:1 afklaringssession ved
at sende en mail til mig. Klik på knappen herunder.

Det siger de tidligere deltagere fra mine forløb

Hvad gør jeg, når jeg har købt et onlineforløb hos Helle?

Smukke sjæl – først og fremmest er det helt fantastisk, at du har valgt at investere i dig selv – jeg lover dig for, at det vil give afkast for livet, hvis du virkelig bruger energi i forløbet, og praktiserer alle de forskellige nøgler, som jeg inviterer dig til at bruge i din hverdag. Når du har købt et forløb, så modtager du links til forløbet gennem mails, som du efterfølgende vil modtage. Her får du direkte adgang til det eller de forløb, som du har investeret i.

Nu hvor forløbene er online, bliver materialet så pludselig slettet?

Materialet er dit for evigt fra købstidspunktet! Du vil modtage links til det forløb, du har købt på mail, og dernæst bliver du  videresendt til Simplero, som er det program forløbene er skabt i.  På Simplero har du mulighed for at downloade alt videomateriale, lydfiler, PFD-arbejdsark mm. ned på din egen computer, og vupti! Så er det dit, skønne.

Kan jeg gennem et online forløb stille spørgsmål til Helle?

Det kan du tro! Der er lidt forskellige måder, hvorpå vi kan gå i dialog for at forløse din problemstilling/spørgsmål.

Til Koden Til Dit Drømmeliv & Drømmerejsen, eksisterer lukkede FB grupper. I disse FB grupper har du mulighed for at stille spørgsmål i gruppen, hvis ikke den strålende og støttende energi fra resten af gruppens medlemmer allerede har forløst din problemstilling, så kan du altid regne med et svar fra mig.

Derudover laver Helle og hendes assistenter Live Q&A’s 2 gange i måneden på de 2 førstnævnte forløb, og 1 gang i måneden et Zoom kald på Drømmerejsen forløbet.

Livekaldene bliver gemt, så du kan tilgå dem, når det passer bedst hos dig. Gruppen er bare et vidunderligt ekstra boost til forløbet.

Og så har du altid mulighed for at stille spørgsmål inde på hvilket som helst online forløb, som Helle besvarer løbende med største fornøjelse.

Hvad kan jeg selv gøre, for at få det hele ud af et onlineforløb hos Helle?

Amen min sjæl synger af glæde, og mine celler danser, når jeg får sådan et spørgsmål. Det forholder sig nemlig sådan, at det naturligvis ikke er nok bare at købe et onlineforløb hos mig, og så kan man uden indre arbejde forvente miraklerne kommer dumpende. Nej kære, der er brug for at du tager action! At du VIRKELIG har tillid, tålmodighed er ved- og udholden. At du implementerer mine redskaber i din dagligdag. At du gør dig umage og lader din sjæl vise dig vejen. Bare at du åbner spørgsmålet, viser din interesse og vilje – Du skal nok klare den!

Findes der et netværk for dem som er med på onlineforløb hos Helle?

Nu skal du bare høre! På mit onlineforløb Koden Til Dit Drømmeliv er der helt eksklusivt oprettet en lukket Facebook-gruppe med mere end 70 kursister, som alle sammen har færdiggjort eller er godt i gang med at gennemføre kurset. Her deler de sparring, selvkærlige boosts og råd med hinanden hver eneste dag. Det er virkelig et fuldstændig unikt fællesskab med vild højtvibrerende energier, hvor mit team og jeg desuden holder Q&A-livekald i gruppen to gange om måneden, hvor man altid har mulighed for at stille spørgsmål. Desuden svarer Helle på spørgsmål løbende inde i Facebook-gruppen.